ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νίκη για Άρη 2-0 τον Βόλο και τώρα βλέπει τα ντέρμπι

Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη στη Stoiximan Super League, καθώς μετά το διπλό στο Περιστέρι, νίκησε 2-0 και τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Οι κίτρινοι έχουν μπροστά τους τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ΑΕΚ στην έδρα τους πριν τα playoffs.

Ο μόνιμος σκόρερ του Άρη Λορέν Μορόν άνοιξε το σκορ στο 45+1’ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (το πρώτο του με τον Άρη) με ωραίο τσίμπημα της μπάλας μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε δοκάρια στο ματς με Μορόν και Ζαμόρα ενώ ο Βόλος απάντησε στα δοκάρια με την προσπάθεια του Μπερτόγλιο από δύσκολη γωνία.

Ο Άρης έφτασε τους 41 βαθμούς στην πέμπτη θέση, ενώ ο Βόλος παρέμεινε στους 17 και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού καθώς μειονεκτεί στην ισοβαθμία από τον ΠΑΣ.

Άρης: Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Ρόουζ, Οντουμπάτζο, Βέλεθ (81′ λ. τρ. Ζιλ), Νταρίντα (89′ Φετφατζίδης), Γκαρθία (70′ Τζούρασεκ), Σαβέριο (70′ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν (70′ Ανσαριφάρντ).

Βόλος: Κόβακς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Λούνα, Σιέλης, Τρουιγέ (63′ Μπερτόγλιο), Γκλάβτσιτς (36′ λ.τρ. Μπαριέντος), Ντε Καμπς (63′ Τσοκάνης), Ασεχνούν (76′ Ολιβέρα), Κόμπα, Γκαρσία (76′ Μωραΐτης).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button