ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νίκησε το ποδόσφαιρο: Ρεάλ-Σίτι 3-3 και Άρσεναλ-Μπάγερν 2-2 σε απίστευτα παιχνίδια!

Με δύο χορταστικές από γκολ και θέαμα ξεκίνησε απόψε η προημιτελική φάση του Champions League και μικρό προβάδισμα πλέον των φιλοξενούμενων. Σε ματς τρελών ανατροπών είχαμε Ρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι 3-3 στο νέο Μπερναμπέου και με κλειστή οροφή για τρομερή ακουστική! Ισοπαλία και στο Λονδίνο (επίσης σε ματς ανατροπών) και την Άρσεναλ με τη Μπαγερν να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τελικό σκορ 2-2 (η Άρσεναλ ζήτησε μάταια πέναλτιο στην εκπνοή)…

Πιο αναλυτικά:

Ρεάλ-Σίτι 3-3: Εξαιρετικό παιχνίδι στο 1ο μέρος, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τους θεατές να μένουν με το στόμα ανοιχτό, περιμένοντας την επόμενη μεγάλη στιγμή. Το γκολ του Σίλβα στο 2′ από εκτέλεση φάουλ έδωσε το τέμπο, η ανατροπή της Ρεάλ με τους Ντίας (αυτογκόλ) και Ροντρίγκο σχεδόν σε ένα λεπτό έβαλε φωτιά στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Οι Άγγλοι δεν είχαν άλλες μεγάλες στιγμές, ενώ οι “μερένγκες” προσπάθησαν σε δύο αντεπιθέσεις με Ροντρίγκο και Βινίσιους να σκοράρουν για τρίτη φορά, αλλά ο Ορτέγκα τους είπε “όχι”! Στα μισά του β΄μέρους ωστόσο η Ρεάλ έδειξε να μένει από δυνάμεις και σε ένα πεντάλεπτο (66′-71΄) με δυο απίστευτα γκολ Φόντεν και Κβαρντιόλ μετέτρεψαν το 2-1 σε 2-3! Το εκπληκτικο ματς ομως είχε και άλλες συγκινήσεις και αυτή τη φορά…γκολάρα της Ρεάλ για επίλογο με τον Βαλβέρδε να ισοφαρίζει (3-3) με διαγώνιο σουτ-κεραυνό!

Άρσεναλ-Μπάγερν 2-2: Στο ημίχρονο στο Έμιρεϊτς η Μπάγερν προηγήθηκε (1-2) με ανατροπή. Ο Σακά έβαλε μπροστά τους κανονιέρηδες στο 12′, ο Γκνάμπρι ισοφάρισε στο 18′, ενώ ο Κέιν στο 32′ με πέναλτι έβαλε σε θέση οδηγού τους Βαυαρούς. Η Άρσεναλ έπρεπε να αντιδράσει και το έκανε αν και αργά: Στο 76ο λεπτό λοιπόν ο Τροσάρ πέτυχε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

               

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button