ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νέες υποψηφιότητες από τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη

Το όραμα του κ. Καραμαλάκη είναι να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της προόδου και της ευημερίας, τόσο στον αστικό ιστό, όσο και στα όμορφα χωριά του δήμου μας

Νέες υποψηφιότητες στον συνδυασμός του «Ηράκλειο, η πόλη μας» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ο Σπύρος Χουλάκης στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Μαζί με τον Μιχάλη Καραμαλάκη συμπορεύεται ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής Σπύρος Χουλάκης. Σκοπός της συμμετοχής του στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», είναι να αγωνιστεί για δίκαιη και άμεση επίλυση των ζητημάτων που ταλαιπωρούν τους συνδημότες του.

Ο κ. Χουλάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι, ο κ. Καραμαλάκης είναι ο πιο άξιος για να αναλάβει τον Δήμο Ηρακλείου και πρόσθεσε τα ακόλουθα:

«Συμφωνήσαμε με τον Μιχάλη Καραμαλάκη να συμμετέχω στον συνδυασμό που ηγείται, «Ηράκλειο, η Πόλη μας» για την ανάπτυξη της πόλης. Είμαι 45 χρόνια στους δρόμους και γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε όλοι. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο με Επικεφαλής τον κ. Καραμαλάκη. Πιστεύω και εγώ να μπορέσω να προσφέρω ένα λιθαράκι στο Δήμο μας».

Υποψήφια με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας» η Μαρία Τερζάκη 

Τερζάκη με Καραμαλάκη

Στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη, θα βρίσκεται η Φιλόλογος (Μ.Α.) Μαρία Τερζάκη. Έπειτα από τη συνάντηση που είχε η κ. Τερζάκη με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, διαπίστωσε ότι υπάρχει σύμπνοια και σύγκλιση απόψεων, όπως επίσης και κοινό όραμα για τον Δήμο Ηρακλείου. 

Η κ. Τερζάκη σημείωσε τα παρακάτω:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετέχω ως υποψήφια στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» του Μιχάλη Καραμαλάκη. Η αγάπη μου για το Ηράκλειο, η όρεξη για προσφορά και πρόοδο και το όραμά μου για μία πόλη όμορφη και φιλική προς όλους, δίχως διακρίσεις, αποτέλεσαν τα κίνητρα μου για να πάρω αυτή την απόφαση.

Το πάθος μου για τον πολιτισμό, τις τέχνες και την ιστορία του τόπου μας, θα αποτελέσουν την εναρκτήρια δύναμη για την αδιάκοπη προσπάθεια και τον αγώνα μου, ώστε η πόλη μας να αναδειχθεί και να γίνει ομορφότερη η καθημερινότητα όλων των πολιτών».

Ο Γιώργος Τζάτζης μαζί με τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Τζάτζης - Καραμαλάκης

Στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα βρίσκεται ο Γιώργος Τζάτζης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο της Τεχνολογίας και της Ψηφιακής Τεχνογνωσίας για μια έξυπνη πόλη. Η απόφαση συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο με Επικεφαλής τον κ. Καραμαλάκη ελήφθη προκειμένου να συμβάλλει κι εκείνος από πλευράς του ώστε το Ηράκλειο να καταστεί ένας σύγχρονος, λειτουργικός και καινοτόμος Δήμος. 
Ο κ. Τζάτζης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Είναι η πρώτη φορά που θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και είναι τιμή για εμένα που βρίσκομαι στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Η αγάπη μου για την πόλη μας, η όρεξη για δουλειά με νέες ιδέες και η εκτίμηση μου στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου μας, με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή».

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» ο Αντώνης Καρλής

Καρλής με Καραμαλάκη

Την απόφαση να στηρίξει τον Μιχάλη Καραμαλάκη, έλαβε ο Αντώνης Καρλής, ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα. Το όραμα του Υποψήφιου Δημάρχου για ένα Ηράκλειο βιώσιμο και οι προτάσεις του για μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες, αλλά και οι καινοτόμες ιδέες του, ήταν εκείνα που προέτρεψαν τον κ. Καρλή να πορευτεί μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Καρλής, μάλιστα, σημείωσε τα παρακάτω:

«Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση να συμμετέχω στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου κ. Μιχάλη Καραμαλάκη. Κοινός μας στόχος είναι η επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας αλλά και η ανάπτυξη της. Πρώτο μου μέλημα είναι να προσφέρω με όσες δυνάμεις έχω στον τόπο μου ώστε να παραδώσουμε ένα καλύτερο Ηράκλειο στις επόμενες γενιές. Για αυτό το λόγο, ζητώ από όλους να με στηρίξουν με την ψήφο τους ώστε να κάνουμε τα όνειρα μας για μια ομορφότερη πόλη πραγματικότητα».

Ο Μύρων Παντελάκης υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Παντελάκης με Καραμαλάκη

Με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου «ενώνει» τις δυνάμεις του ο Μύρων Παντελάκης, επισκέπτης υγείας στο επάγγελμα. Η απόφαση να βρίσκεται στο πλευρό του κ. Καραμαλάκη ελήφθη μετά και την εκτενή συζήτηση που είχαν οι δυο τους, για τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και των επισκεπτών του Δήμου.

Ο κ. Παντελάκης προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συμμετέχω στον αγώνα διεκδίκησης για τον Δήμο Ηρακλείου μαζί με τον Μιχάλη Καραμαλάκη, έναν άνθρωπο με όραμα και ιδέες για τον τόπο. Απ’ όλες τις θέσεις που κλήθηκε να υπηρετήσει απέδειξε πόσο έμπειρος και ικανός είναι στην διοίκηση και πιστεύω ότι έχει όλα τα προσόντα και τις ικανότητες να μεταμορφώσει την πόλη του Ηρακλείου και την ενδοχώρα».

Στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη η Όλγα Γραμματικάκη

Γραμματικάκη με Καραμαλάκη

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» θα είναι η Όλγα Γραμματικάκη, βοηθός φυσικοθεραπείας και γενική γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίου.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά και η ικανότητά της να προσφέρει το καλύτερο για τον τόπο της, όπως επίσης η επιθυμία της να διατηρήσει και να αναδείξει τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, προέτρεψαν την κ. Γραμματικάκη να κατέλθει μαζί με τον Μιχάλη Καραμαλάκη στις επερχόμενες εκλογές, αφού άκουσε τις ιδέες και διέκρινε την όρεξη του Υποψήφιου Δημάρχου να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις του στον Δήμο.

Μάλιστα, η ίδια σημείωσε τα παρακάτω:

«Τιμή μου να είμαι στο ψηφοδελτίου του Μιχάλη Καραμαλάκη.Πιστεύω στο πρόσωπο και τις δυνατότητές του, μου εμπνέει εμπιστοσύνη και σταθερότητα και πιστεύω ότι θα υπηρετήσει επάξια τον Δήμο Ηρακλείου. Είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας πολλά σκαλοπάτια παραπάνω. Μας αξίζει ένας Δήμος και μια ενδοχώρα καλύτερη! Από πλευράς μου θα κάνω ότι μπορώ για την κοινότητα Κυπαρισσίου αλλά και για ολόκληρο τον Δήμο».

Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Λεοντόγλου στην παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Λεοντόγλου με Καραμαλάκη

Υποψήφιος με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και τον Μιχάλη Καραμαλάκη, αποφάσισε να είναι ο επιχειρηματίας Ανδρέας Λεοντόγλου, μετά και την επαφή που είχε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο.

Οι δυο τους συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για όσα ταλανίζουν την πόλη, τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες. Από πλευράς του ο κ. Λεοντόγλου σχολίασε:

«H πεποίθηση ότι ο Μιχάλης Καραμαλάκης, είναι ένας πολύ αξιόλογος, μεθοδικός άνθρωπος με στόχους και όραμα για αυτή την ζωντανή πόλη, με τους ωραίους κατοίκους, αλλά τα πολλά προβλήματα, που τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα και όχι οι εντυπώσεις, με ώθησαν να συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιούμαι 40 χρόνια στο κέντρο του Ηρακλείου. Θεωρώ ότι η πόλη και ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό στην ιστορία και τα μνημεία της, περισσότερη προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και περαιτέρω ενίσχυση στον τομέα του περιβάλλοντος και της καθαριότητας.
Ας γίνει λοιπόν από όλους, ένας όμορφος αγώνας με μοναδικό στόχο το καλό της πόλης μας και των δημοτών της».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button