ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νέα νίκη για την Κ15 ΟΦΗ, 4-1 την Παναχαϊκή

Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν για την Κ15 ΟΦΗ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή.

Παίζοντας ως γηπεδούχος στο γήπεδο του Αλμυρού, καθώς την ίδια ώρα είχε οριστεί στο ΒΑΚ το ματς της Κ19 ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Κ15 επικράτησε 4-1 με τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν στα πρώτα 45 λεπτά.

Ήταν η 3η φετινή νίκη και δεύτερη συνεχόμενη μετά το “διπλό” στην Τρίπολη, με την Κ15 ΟΗ να έχει ξεκινήσει πολύ καλά και να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.

Χατ-τρικ σημείωσε ο Αντωνακάκης και ένα ο Ασμαριανάκης για την ομάδα του Παναγιώτη Πετρά.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 6’ με τον Αντωνακάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Ανδρικόπουλο, ο οποίος είχε απάντηση στο πλασέ του νεαρού επιθετικού.

Το γκολ για τον Όμιλο ήρθε τελικά ένα λεπτό αργότερα, με τον Αντωνακάκη να πλασάρει εύστοχα μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστουλάκη, ενώ στο 14’, έπειτα από ωραία συνεργασία των Στάβρε και Αντωνακάκη, ο τελευταίος χρίστηκε ξανά σκόρερ.

Στο 35’ ο Ασμαριανάκης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 για τον ΟΦΗ, με τον Αντωνακάκη να πετυχαίνει χατ-τρικ στο 40’.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Παπακωνσταντίνου να εκτελεί και τον Ψυκάκο να αποκρούει, ενώ στο 72’ ο Ναλπάντης μείωσε στο τελικό 4-1.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Ψυκάκος, Κλάδος, Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης (41’ Μαχλάς), Πετούσης (60’ Αποστολάκης), Αντωνακάκης (55’ Μάρα), Ματθαιάκης (55’ Μολυμπάκης), Στάβρε (41’ Κασσαπάκης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Κατριμπούζας): Ανδρεόπουλος, Ηλιόπουλος, Πιστικός, Χριστοδουλόπουλος, Ανδρικόπουλος, Λινάρδος, Σχινάς, Τσαλπατούρος, Παπακωνσταντίνου, Γασπαρινάτος, Βιανέλλο. Αγωνίστηκαν και οι: Καζακόπουλος, Ασπρούδης, Κόλλιας, Ναλπάντης, Σταματάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button