ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νέα Αλικαρνασσός: Αναστάτωση από τροχαίο ατύχημα – Επικίνδυνο σημείο η συμβολή Ικάρου – Αρτεμισίας, λένε οι κάτοικοι (pics)

Το τροχαίο ανάμεσα σε δίκυκλο όχημα και αυτοκίνητο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ικάρου και Αρτεμισίας, ένα σημείο όπου αρκετά συχνά συμβαίνουν ατυχήματα

Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, αναστάτωσε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (27/3) τους κατοίκους της Νέας Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο.

Το τροχαίο ανάμεσα σε δίκυκλο όχημα και αυτοκίνητο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ικάρου και Αρτεμισίας, ένα σημείο όπου αρκετά συχνά συμβαίνουν ατυχήματα.

Οι κάτοικοι της Αλικαρνασσού είναι ανάστατοι καθώς πρόκειται για ένα σταυροδρόμι όπου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί τρία θανατηφόρα τροχαία. Το σημείο, όπως επισημαίνουν, είναι αρκετά επικίνδυνο, καθώς οδηγοί, παρόλο που υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες, κάποιες φορές τους παραβιάζουν, γιατί, όπως λένε, δε φαίνονται εάν είναι αναμμένοι στο κόκκινο ή το πράσινο.

τροχαίο

Στο σημερινό ατύχημα, ευτυχώς, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, όμως οι κάτοικοι ζητούν να γίνει κάτι με το συγκεκριμένο σημείο για να μη συμβαίνουν εκεί κάθε τρεις και λίγο ατυχήματα.

τροχαίο

 

τροχαίο

 Παρόμοιο τροχαίο, πάλι με εμπλεκόμενα οχήματα ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο, είχε συμβεί πριν λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 23/3, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Ευτυχώς και τότε δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, οι κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής είναι αρκετά θορυβημένοι αφού συχνά – πυκνά αντικρίζουν τέτοιου είδους τροχαία με παραβίαση του φαναριού. Δείτε φωτογρ. από το τροχαίο στις 23/3:

τροχαίο 23/3

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button