Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Μυτιλήνη: Εργασίες αποκατάστασης στο πλακόστρωτο της Ερμού – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Επισκευαστικές εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου της οδού Ερμού στο Ιστορικό Κέντρο της Μυτιλήνης πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα τεθούν σε εφαρμογή από το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024 κατά μήκος της οδού Ερμού στη Μυτιλήνη.

Για την πραγματοποίηση των εργασιών θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της οδού Ερμού ξεκινώντας από το καφενείο Ερμής έως την διασταύρωση με την οδό Αδραμυτίου (Γενί Τζαμί) για διάστημα έως 5 ημερών.

Για τα υπόλοιπα τμήματα, και ειδικότερα, από την οδό Αδραμυτίου έως το Φαρμακείο Νίκου Ευριπιώτη, από το Φαρμακείο Ευριπιώτη έως την οδό Πιττακού και από Πιττακού έως τα Κεντρικά Λύκεια θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Στα τμήματα αυτά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης του πλακόστρωτου και επανατοποθέτηση, στα σημεία που παρουσιάζουν φθορές με τις υφιστάμενες πλάκες ή με νέες όμοιες με τις υφιστάμενες όπου απαιτηθεί. Κατά τις εργασίες τα τμήματα θα είναι κλειστά για όλα τα τροχοφόρα εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η κυκλοφορία των τροχοφόρων θα γίνεται από παρόδιες οδούς στα τμήματα που επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων.

Οι πεζοί θα μπορούν να κυκλοφορούν κατά την εκτέλεση των εργασιών από οριοθετημένους διαδρόμους που θα υπάρχουν με ευθύνη του αναδόχου. Επιπλέον, τα  οχήματα και οι  πεζοί  θα ενημερώνονται με πληροφοριακές πινακίδες τόσο για την εκτέλεση έργων όσο και για το τμήμα της οδού που  θα παραμένει κλειστό  με ευθύνη και υποχρέωση του αναδόχου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button