Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Μπορούσε και την νίκη ο Διαγόρας αλλά λύγισε στο 80′

Dodekanisos

Για την 3η αγωνιστική των πλάι – άουτ ο Διαγόρας υποδέχθηκε την Παναχαϊκή με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο ενώ το παιχνίδι έληξε 2-2. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και σημείωσαν τα δυο τέρματα τους, και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 2-0. Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και με ένα γκολ στο 46′ λεπτό σόκαρε την ομάδα του Ράκτο Ντόστανιτς και ισοφάρισε στο 89′. Παράλληλα ο Γηραιός έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 55′, ο Μανωλάκης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από χειρονομία που έκανε προς τον πάγκο της Παναχαϊκής.

Το παιχνίδι:

Χωρίς φάσεις το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, με την πρώτη καλή ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους αλλά το πλασέ του Τραόρε πέρασε πάνω από την εστία του Λαδά. Απάντησαν οι γηπεδούχοι με τον Λεσάι ωστόσο το πλασέ του ήταν άστοχο.

Στο 39′ λεπτό ο Διαγόρας κέρδισε φάουλ την εκτέλεση την ανέλαβε ο Λεσάι, ο Δημητρίου έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα 1-0. Γκολ από τα αποδυτήρια για την Παναχαϊκή η οποία εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λαδά και ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Μέσα σε λίγα λεπτά ο Γηραιός έφερε ξανά τούμπα το παιχνίδι, στο 55′ με σουτ του Μανιά από μακριά πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ για το 2-1. Ο Μανωλάκης στους πανηγυρισμούς του γκολ, έκανε χειρονομία στον πάγκο της Παναχαϊκής και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Ισοφάρισαν στο 79′ οι φιλοξενούμενοι. Μετά από σέντρα του Μπούνεν, π Ντε Τόμας έπιασε την κεφαλιά και που έφερε το παιχνίδι εκ νέου στα ίσα 2 – 2.

Π.Α.Ε. Διαγόρας : Ράτκο Ντόστανιτς : Λαδάς, Αρίας, Σταματούλλας, Δημητρίου, Μανωλάκης, Μασούρας, Παπατόλιος, Τσιαντούλας (90′ Ματίγεβιτς), Αντεσίνα (58′ Νικολής), Λεσάι (81′ λτ Βολάκης), Μανιάς

Π.Α.Ε. Παναχαϊκή : Γιάννης Τάτσης : Κολοβούρης, Καραγιάννης (68′ Μπούνεν), Μπαρέ, Ζαμόρα (46′ Χριστόπουλος), Μπαξεβάνος, Μασούρας, Προύντζος (83′ Πετράκος), Τραορέ, Γαϊτανίδης (68′ Νάστος), Ντε Τομάς, Ντε Ολιβέιρα (68′ Παπαηλίου)

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γ.Σ. Διαγόρας- Παναχαϊκή 2-2
Παναθηναϊκός Β’- Γιούχτας 3-0
Ολυμπιακός Β’- Αιγάλεω 1-3

Η βαθμολογία

1. Αιγάλεω 19β.

2. Γ.Σ Διαγόρας 18β.

3. Ολυμπιακός Β’ 15β.

4. Παναθηναικός Β’ 14β.

5. Γιούχτας 14β.

6. Παναχαική 12β.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button