ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Μπλόκο αγροτών και στη Μαγνησία

Το τελευταίο κύμα αγροτικών διαμαρτυριών στην Ευρώπη, ειδικά στη Γερμανία, έχει οδηγήσει σε μια σειρά από μπλόκα στους δρόμους με χιλιάδες τρακτέρ, επιδεικνύοντας την αποφασιστικότητα των αγροτών να ασκήσουν πίεση στις κυβερνήσεις τους. Οι αγρότες αντιδρούν στις σχεδιαζόμενες περικοπές στις επιδοτήσεις, ειδικά στην κατάργηση φορολογικών ελαφρύνσεων για το αγροτικό ντίζελ.

Στην Ελλάδα, οι αγρότες προετοιμάζονται για εκτεταμένες κινητοποιήσεις, προγραμματίζοντας την ευρεία διαμαρτυρία τους από τις 24 Ιανουαρίου και μετά. Η κινητοποίηση έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή για τη Θεσσαλία ειδικότερα, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες που προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές σε αγροτικά μηχανήματα και υποδομές.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 10.30 το πρωί στην περιφερειακή οδό του Βόλου θα συγκεντρωθούν αγρότες από το Πήλιο και στις 11.30 το πρωί θα συναντήσουν τους συναδέλφους τους στο μπλόκο που θα στηθεί στο Ριζόμυλο. Οι αγρότες θα αποφασίσουν τη μέθοδο της κινητοποίησης, ανάλογα με τη συμμετοχή, και δεν αποκλείεται να κλείσει η παλιά εθνική οδός.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button