ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μητροπολίτης Μύρων: Ευχαριστεί για τη συμπαράσταση στο πένθος για την απώλεια της αδερφής του Ελένης Κτιστάκη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων  και ο πατέρας του Νικόλαος  Κτιστάκης ευχαριστούν θερμά «όσους συμμετείχαν στο πένθος τους για την εκδημία της αείμνηστης αδελφής και θυγατέρας τους Ελένης Κτιστάκη»

Ευχαριστίες για τη συμπαράσταση στο βαρύ πένθος για την απώλεια της αδερφής του Ελένης Κτιστάκη εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων. Υπενθυμίζεται ότι η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελένη Κτιστάκη έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 59 ετών, τις τελευταίες ημέρες του 2023 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Αναλυτικότερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων  και ο πατέρας του Νικόλαος  Κτιστάκης ευχαριστούν θερμά «όσους συμμετείχαν στο πένθος τους για την εκδημία της αείμνηστης αδελφής και θυγατέρας τους Ελένης Κτιστάκη».

Ιδιαίτερα ευχαριστούν «τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο  και τον εκπρόσωπό του κατά την εξόδιο ακολουθία, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο, τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο για τις συλλυπητήριες ευχές Τους.

Επίσης ευχαριστούν τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέα, Ιεραπύτνης και Σητείας κ.  Κύριλλο, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο και τον Θεοφιλέστατο  Επισκόπο Κνωσού κ. Μεθόδιο για την συμμετοχή τους στην εξόδιο ακολουθία, καθώς και όλους τους κληρικούς που συμμετείχαν.

Τέλος ευχαριστούν για την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη, τον Ευρωβουλευτή κ. Εμμανουήλ Κεφαλογιάννη, τον Περιφεριάρχη Κρητης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ηρακλείου κ. Ευἀγγελο Καρκανάκη καθώς και τους εκπροσώπους των Συλλόγων, Σωματείων και Ιδρυμάτων.

Όλως ιδιαιτέρως ευχαριστεί όσους προσέφεραν χρηματικά ποσά αντί στεφάνων για τις ιεραποστολικές ανάγκες της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας, στα νησιά Φίτζι (Λογαριασμός Εθνικής Τραπέζης, IBAN GR 801101460000014600334305) και συγκεκριμένα τους:

Καραγεώργου Δήμητρα και Ιερίδη Ανδρέα

Οικ. Κουλεντάκη Γεωργίου και Λιλίκα

Οικ. Κοτσιφάκη Γεωργία του Ευθυμιου

Οικ. Νεονάκη Φιλία

Οικ. Μαστοράκη Χαραλάμπους του Γεωργίου

Οικ. Κυπριωτάκη Δημήτρη και Σοφία

Οικ. Γεωργίου και Θάλειας Ζαμπετάκη

κ. Παρασύρη Ευαγγελία

κ. Κτιστάκη Γεώργιο και Αντωνάκης Θεόδωρος

κ. Βελεγράκη Ιωάννη και Εβελίνα

κ. Μαραγκάκη Πελαγία

κ. Χρυσουλάκη Μιχάλη

Δ.ΕΕ.Π Ηρακλείου

κ. Σημαιάκη Ευαγγελία

κ. Σταμπούλου Τένια

κ. Λιναρδάκη Χριστόφορο

κ. Παρασύρη Αντιγόνη

κ. Κρητικό Αντώνη

κ. Κουμαρτζή Ελένη

κ. Κουμαρτζή Έφη

κ. Μαγκουσάκη Δημήτρη του Σπυρίδωνα

κ. Μαγκουσάκη Ιωάννη του Ελευθέριου

κ. Χανιωτάκη Ιωάννη και Μαρία

κ. Χανιωτάκη Φανούρη

κ. Κωστάκη Ελευθερία

κ. Κεφαλογιάννη Ιωάννα

κ. Θεοδώρου Ευανθία

κ. Θεοδώρου Ελένη

κ. Παπαδόπουλο Βασίλειο

κ. Βαράκλα Βασίλη και Άννα

κ. Μαρματάκη Ευτύχιο,

καθώς και όλους τους ανώνυμους δωρητές».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button