ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Μητέρα κλέβει για την δόση της – Πουλάει στον προμηθευτή της παιδικά γάλατα για λίγα ευρώ – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

«Συστήθηκε» με την ηρωίνη σε ηλικία 28 χρονών, μόλις είχε γεννήσει το παιδί της και χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, έδειχνε να μην καταλαβαίνει την δεινή θέση στην οποία βρέθηκε, κατηγορούμενη για κλοπές. Στο σώμα της δεν υπήρχε σπιθαμή ανέγγιχτη από τα «χτυπήματα» της ηρωίνης και δήλωνε πως στις 17 Αυγούστου θα μπει σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης σε μονάδα της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε δεκτή χθες το πρωί.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη προχθές το απόγευμα στον Βόλο, από αστυνομικούς διότι αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από σούπερ μάρκετ της πόλης. Έκλεβε ακριβά παιδικά γάλατα και κουτιά από καφέδες και οι δύο διευθύντριες των μάρκετ, όπου κατέθεσαν ως μάρτυρες, επιβεβαίωσαν πως πολλές φορές επιδίδεται σε κλοπές και την γνωρίζουν. Ένα γάλα που μπορεί να κοστίζει 25 ευρώ, ο προμηθευτής της ηρωίνης, το αγοράζει για δύο ευρώ. Όσα περισσότερα προϊόντα του δώσει, τόσο περισσότερο πλησιάζει στην αγορά της δόσης της. Προχθές έκλεψε μέχρι και κύβους φαγητού.
«Το παιδί έμπλεξε πριν δύο χρόνια και το μωράκι της το μεγαλώνουμε σπίτι μου. Είναι καλή μάνα», είπε η μητέρα της 30χρονης στην κατάθεσή της, δηλώνοντας πως εάν φύγει από το πρόγραμμα η κόρη της , τότε θα την αφήσει στην τύχη της. «Έχω πάει για να βρω τους εμπόρους εκεί που ούτε η αστυνομία δεν πάει. Για όλα φταίει η πιάτσα στη Νεάπολη. Όλοι ξέρουν πως εκεί είναι η διακίνηση και δεν κάνουν τίποτα», ανέφερε.

Όταν κατέθεσε η 30χρονη έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται τον χώρο και τον χρόνο . Το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει δίνοντας δεσμεύσεις για ένταξη σε πρόγραμμα απεξάρτησης, στις 17 του μήνα και οι γονείς της δήλωσαν αποφασισμένοι να φύγουν από τον Βόλο και να ζήσουν με το παιδί τους σε άλλη πόλη, για να μην έχει επαφή με τις παρέες της. Εισαγγελέας και πρόεδρος της έδρας ξεκαθάρισαν πως είναι η τελευταία φορά που η 30χρονη κάθεται στο εδώλιο χωρίς να αντιμετωπίσει μεγάλες επιπτώσεις. Την επόμενη φορά θα κινηθούν οι διαδικασίες αφαίρεσης επιμέλειας και το παιδί θα δοθεί για αναδοχή . Δεν θα έχει καμία επαφή με την ίδια και το περιβάλλον της. «Το παιδί δεν θα ζήσει μια ζωή επικίνδυνη που εσείς του επιβάλλατε και μην φαντάζεστε πως θα δοθεί η επιμέλεια στους γονείς σας. Εάν το αγαπάτε στο ελάχιστο προχωρήστε στην αποτοξίνωση» της είπε η πρόεδρος της έδρας και η εισαγγελέας της ξεκαθάρισε πως άμεσα θα κινήσει διαδικασίες μέσω της πρόνοιας, εάν συλληφθεί μια ακόμη φορά. Η νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε σε δύο μήνες με αναστολή.

Πηγή: gegonota.news 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button