Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Με παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας καταβάλλονται χρήματα στους εργαζόμενους καθαριότητας

Μετά και τη χθεσινή παρουσία και παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας (τον σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και ο γ. γραμματέας) στο Δημοτικό συμβούλιο Θηβαίων (22-5-2024), η οποία ήρθε ως συνέχεια σε μία σειρά δράσεων και διαβουλεύσεων με τους αρμόδιους του Δήμου, συζητήθηκε και καταγράφηκε η δέσμευση της δημοτικής αρχής δια στόματος του κ. Δημάρχου Θηβαίων περί της άμεσης καταβολής σε χρήμα (όπως ορίζει ο νόμος) του γάλακτος και των Μέσων Ατομικής Προστασίας παρελθόντων ετών, που δεν είχαν χορηγηθεί στους εργαζόμενους του πρασίνου και της καθαριότητας.

Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας χαιρετίζει την απόφαση αυτή και παραμένει σταθερός και αμετακίνητος στις βασικές θέσεις και αξίες του, να υπερασπίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων και να διεκδικεί με ήθος, ακεραιότητα και εντιμότητα κάθε δίκαιο αίτημά τους, αλλά επίσης να διασφαλίζει την ομαλότητα και την ασφάλεια στον εργασιακό τους βίο.

The post Με παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας καταβάλλονται χρήματα στους εργαζόμενους καθαριότητας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button