ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Με κέφι και γιορτινή διάθεση η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Μαλεβιζίου (vid)

Η πλατεία αντήχησε από παιδικές φωνές που… βοήθησαν τον δήμαρχο στην αντίστροφη μέτρηση… δίνοντας χαμόγελα στους παρευρισκόμενους!

  • Μέτρησαν αντίστροφα και φωταγώγησαν το δέντρο
  • Πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά και ο Άη Βασίλης
  • Ξεκίνησαν οι γιορτινές εκδηλώσεις στον Δήμο Μαλεβιζίου
  • Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με στόχο την προσφορά αγάπης την περίοδο των εορτών

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται πλέον ο Δήμος Μαλεβιζίου καθώς φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Γαζίου παρουσία πλήθους κόσμου!

Η πλατεία αντήχησε από παιδικές φωνές που… βοήθησαν τον δήμαρχο στην αντίστροφη μέτρηση… δίνοντας χαμόγελα στους παρευρισκόμενους!

Η έναρξη των εορταστικού προγράμματος έγινε από την Δημοτική Χορωδία, ενώ η πλατεία έχει ήδη μετατραπεί σε μια υπαίθρια μουσική σκήνη για τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Δεκάδες παιδιά περίμεναν με ανυπομονησία τον Άγιο Βασίλη… ενώ ο κόσμος αντάλλαξε ευχές στέλνοντας παράλληλα τα δικά τους εορταστικά μηνύματα!

Όλοι όσοι βρεθούν στην πλατεία τις επόμενες ημέρες θα μπορούν να αγοράσουν δώρα από τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που έχουν περιμετρικά της πλατείας, εθελοντικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και σχολεία της περιοχής.

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων έχει εισέλθει από εχθές το απόγευμα ο Δήμος Μαλεβιζίου καθώς με τη σειρά του στόλισε την πόλη και φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Γαζίου.

Η πλατεία αντήχησε από παιδικές φωνές που… βοήθησαν τον δήμαρχο κατά την αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση του δέντρου που φώτισε την πλατεία και έδωσε λάμψη στα πρόσωπα…μικρών και μεγάλων!

Η έναρξη των εορταστικού προγράμματος έγινε από την Δημοτική Χορωδία του Δήμου και συνεχίστηκε με… Τις επόμενες ημέρες, η πλατεία Κατσαμάνη θα μετατραπεί σε μια υπαίθρια μουσική σκήνη καθώς μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν με τα μουσικά σχήματα που πλαισιώνουν το 15νθημερο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που υλοποιεί ο Δήμος.

Πλήθος κόσμου και δεκάδες παιδιά, περίμεναν με ανυπομονησία τον Άγιο Βασίλη που παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του… βρέθηκε κοντά στα παιδιά μοιράζοντας αγκαλιές και βγάζοντας φωτογραφίες! Υγεία και ευτυχία ήταν τα κυριότερα μηνύματα που θέλησαν να στείλουν οι παρευρισκόμενοι… ελπίζοντας το νέο έτος να είναι διαφορετικό από την φετινή, δύσκολη χρονιά!

Παράλληλα, οι θαμώνες μπορούν να αγοράσουν δώρα ή προϊόντα από τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που έχουν περιμετρικά της πλατείας, εθελοντικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και σχολεία.

Δείτε το βίντεο: 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button