ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Με Γλυφάδα οι Άνδρες, με Εθνικό οι Γυναίκες του ΝΟΧανίων

Με την Γλυφάδα οι Άνδρες εντός έδρας, με τον Εθνικό οι Γυναίκες στον Πειραιά

Στη δεύτερη στροφή των υποχρεώσεών τους στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται, εισέρχονται η ανδρική και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Αυτή τη φορά, οι υποχρεώσεις για τις ομάδες είναι αντίστροφες, με την Ανδρική να υποδέχεται στις 3:30 το μεσημέρι του Σαββάτου τη Γλυφάδα στο κολυμβητήριο Χανίων, στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της, ενώ αντίστοιχα η Γυναικεία ομάδα θα παίξει σήμερα στο κολυμβητήριο Πειραιά μισή ώρα νωρίτερα (15:00) απέναντι στον Εθνικό.
Η Ανδρική ομάδα του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES επιδιώκει μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΝΟ Πατρών να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν αξιόμαχο αντίπαλο όπως είναι η Γλυφάδα. Αυτή τη φορά, στη διάθεση του προπονητή Μανούσου Βιζυράκη δεν βρίσκεται ο Αράκι, ο οποίος θα συμμετάσχει στους 19ους Ασιατικούς αγώνες που διεξάγονται στην πόλη Χαντζού της Κίνας αλλά και στον τραυματία Κουτρουλάκη.
Αναλυτικότερα η αποστολή έχει ως εξής: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Σάχου, Ζουζούνης, Τζανακάκης.
Η Γυναικεία ομάδα του ΝΟΧ έχει μία νέα, δύσκολη αποστολή μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αντιμετωπίζοντας τον πολύ δυνατό, Εθνικό.
Ο προπονητής, Γιώργος Κατσουλάκης έχει συμπεριλάβει νέα πρόσωπα στην αποστολή η οποία αποτελείται από τις: Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας, Φουράκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Ζαχαράκη, Βούλγαρη, Χαβρέ, Κουνδουράκη Αικ., Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button