ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Με ανοιχτούς… λογαριασμούς απόψε σε Βαρκελώνη και Λονδίνο

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις έχει απόψε το… μενού για τις ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League, που θα κρίνουν τα επόμενα… εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. 
Στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Νάπολι και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση, μιας και οι δύο τους αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» στο πρώτο μεταξύ τους ματς. 
Ανάλογη συνθήκη είχαμε για τις δύο ομάδες και τη σεζόν 2019-20, με τους «Μπλαουγκράνα» να ήταν εκείνοι που απέσπασαν την πρόκριση με 3-1 εντός έδρας, μετά το ισόπαλο 1-1 στη Νάπολι.
Την ίδια στιγμή, Άρσεναλ και Πόρτο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Στάδιο Έμιρεϊτς, με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 να διατηρούν προβάδισμα 1-0 από την αναμέτρηση του «Ντραγκάο» και να στοχεύουν στην πρόκριση σε προημιτελικά μετά από 3 χρόνια.
Να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση θα προσπαθήσουν οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι για 7 συνεχόμενες σεζόν αποκλείονται στην φάση των «16». Σύμμαχος τους η παράδοση, αφού τη σεζόν 2009/10 ήταν με την πλάτη στον τοίχο λόγω της ήττας με 2-1 στην Πορτογαλία, όμως με 5-0 στο Λονδίνο προκρίθηκαν στην τότε προημιτελική φάση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Απόψε (22:00)
Μπαρτσελόνα-Νάπολι (Cosmote Sport 2)
Άρσεναλ-Πόρτο (Cosmote Sport 3)
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button