ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Με ήρωα τον Τζολάκη στους «4» του Conference League ο Ολυμπιακός!

Απόψε ήταν η βραδιά του Κωνσταντή Τζολάκη, ήταν η βραδιά του Ολυμπιακού, που με πρωταγωνιστή τον Χανιώτη τερματοφύλακα με τρεις αποκρούσεις στα πέναλτι, έστειλε τους ερυθρόλευκους στα ημιτελικά του Europa Conference League, αποκλείοντας την Φενέρμπαχτσε. 

Τεράστια πρόκριση για τον Ολυμπιακό μέσα στην Τουρκία, τεράστια βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το σκορ στα πέναλτι ήταν 2-3 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν ολοκληρωθεί 1-0 υπέρ της Φενέρ (το γκολ στο 11′ ο Καχβετσί), που έχει ισοφαρίσει έτσι το σκορ της νίκης με 3-2 του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη. Για πρώτη φορά σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης οι ερυθρόλευκοι, εκεί που θα βρουν μπροστά τους την Άστον Βίλα.

H πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι με την σειρά να είναι η εξής:

Ελ Κααμπί       0-1
Τάντιτς             αποκρ. Τζολάκη
Ελ Αραμπί       αποκρ. Λιβάκοβιτς
Μπατσουαγί    1-1
Όρτα               1-2
Ουντέρ            αποκρ. Τζολάκη
Μασούρας      1-3
Τσικού             2-3
Ροντινέι           δοκάρι
Μπονούτσι      αποκρ. Τζολάκη

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Τζικού, Μπεκάο (100’ Σεγιουντζιού), Καντιόγλου, Σ. Σιμάνσκι (106’ Κρούνιτς), Γιoυκσέκ (122’ Μπονούτσι), Φρεντ (86’ Ζάιτς), Καχβετσί (87’ Ουντέρ), Τάντιτς, Τζέκο (73’ Μπατσουαγί)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα (89’ Ρίτσαρντς), Τσικίνιο (109’ Όρτα), Έσε, Γιόβετιτς (46’ Ιμπόρα), Φορτούνης (109’ Ελ Αραμπί), Ποντένσε (64’ Μασούρας), Ελ Κααμπί

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button