ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μετά τις “Αθλητικές Ιστορίες” με το…μαγικό χωράφι θα δούμε και το Παγκρήτιο στο “Ράδιο Αρβύλα”;

“Στην Ελλάς του 2000 γίναν όλοι βασιλιάδες, λαϊκοί τραγουδιστάδες” μας έλεγε  ο Στελλάρας ο Καζαντζίδης που δεν ζει για να δει πόσο…προοδεύει η Ελλάδα του 2024!

Οι “Αθλητικές Ιστορίες” της ΚΡΗΤΗ TV ανέδειξαν το θέμα με το…μαγικό χωράφι της Αγιάς στα Χανιά που προπονούνται υποψήφιοι Ολυμπιονίκες! Kαι χθες δεχτήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα από τηλεθεατές, γνωστούς και φιλους που είδαν σχετικό θέμα με βάση αυτή την εκπομπή στο “Ράδιο Αρβύλα” του ΑΝΤ1!

Και εκείνη την ώρα ήρθε και η είδηση από το Παγκρήτιο: Ξεκόλλησε το σκέπαστρο! “E, δεν είναι και η πρώτη φορά”, θα πουν κάποιοι”, άρα όλα καλά (τρομάρα μας)…

“Ρε που πάμε ρε”, που θα έλεγε και ο Αυλωνίτης αυτή τη φορά! Και ποιος ξαναπάει το παιδί του εκεί που μόλις φυσήξει πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου αν φύγεις σώος και αβλαβής; Ας κλείσουμε όμως τα γήπεδα στη Super League να γλιτώσουμε από τη βία λες και από τον άλλο μήνα και μετά δεν θα γίνουν ποτέ ξανά επεισόδια!

Τώρα που το σκέφτομαι, εγώ που είμαι και…χειμερινός κολυμβητής πρέπει να αλλάξω παραλία ή και…πόλη ακόμα  για τα μπανάκια μου!

Στα δυτικά παράλια του Ηρακλείου δεν ξέρεις τι μπορείς να πάθεις όταν φυσάει και στα ανατολικά…όταν σουρουπώνει!

Αλλά για το τελευταίο υποννοούμενο θα σας δώσουμε εξηγήσεις τις επόμενες μέρες…

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button