ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μεγάλη νίκη για τα Χανιά στη Νίκαια, με 0-3 επί του Ιωνικού

Χανιά για… φίλημα στην πρεμιέρα της Super League 2, καθώς πήραν τεράστιο διπλό στην έδρα του Ιωνικού με το επιβλητικό 0-3.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε τις διαθέσεις της για την εφετινή σεζόν με το… καλημέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η χανιώτικη ομάδα είχε την απόλυτη υπεροχή, όμως δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στην επανάληψη όμως, η ανωτερότητα των Χανίων καρποφόρησε. Στο 47’ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νίκολιτς από δεξιά, ο Μανουσάκης με πλασέ σημείωσε το 0-1. Οι γερές… βάσεις για τη νίκη μπήκαν στο 73’, όταν από την κάθετη πάσα του Λεμονή, ο Μάναλης με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-2.

Το σκορ «έκλεισε» στο 83’, με τον Ελευθεριάδη να διαμορφώνει το τελικό 0-3, μετά από την προσπάθεια του Βουό.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γιώργος Σίμος): Κότνικ, Τσιριγώτης (54’  Καντσόλα), Ντε Βινσέντι (71’ Ντάουντα), Οικονομίδης, Γιακουμάκης (54’ Λινάρδος), Γκοράνοβ, Ιγκλέσιας, Ζοάο Πέδρο (80’ Σερπέζης), Γκίνη, Τζανακάκης, Μίκο

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Σερβιλάκης (77’ Ματάους), Νίκολιτς, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσορνομάζ, Λεμονής, Τσέλιος (69’ Εντγκαρ), Μιούλερ (62’ Κόλα), Μανουσάκης (69’ Ελευθεριάδης), Μάναλης (77’ Βουό).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button