Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Μεγάλη ανατροπή στη Λιβαδειά με νέο δήμαρχο τον Δημήτρη Καραμάνη

Το αποτέλεσμα στον Δήμο Λεβαδέων δεν εξέπληξε όσους διέκριναν την απόσυρση εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπο του Γιάννη Ταγκαλέγκα. Ο κ. Δημήτρης Καραμάνης κατόρθωσε να συσπειρώσει στο πρόσωπό του πολλές δυνάμεις και να κερδίσει από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 45,46%, ενώ ο κ. Ταγκαλέγκας, συγκέντρωσε μόνο 35,60%.

Το μεγαλύτερο ποσοστό στη Βοιωτία συγκέντρωσε ο Γιώργος Σταθάς στην Αράχωβα-Δίστομο-Αντίκυρα, με ποσοστό 67,52%, αποδεικνύοντας ότι οι πολίτες του Δήμου τον εμπιστεύονται για τη συνέχιση του έργου του, έναντι του κ. Ιγγλέζου που έλαβε μόλις 20,07%! Ο κ. Γεώργιος Αραπίτσας στην Αλίαρτο έλαβε ποσοστό 61,23% και είναι ο αντικαταστάτης του κ. Ντασιώτης που κατήλθε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Στο Δήμο Θηβαίων ο κ. Γιώργος Αναστασίου, επανεκλέγη δήμαρχος με ποσοστό 50,83%, και παραμένει κυρίαρχος στην πόλη του Επαμεινώνδα. Αλλαγή σκηνικού είχαμε όμως στον Ορχομενό όπου ο Γιώργος Τζαβάρας άλωσε τον Δήμο και με 50,87% άφησε δεύτερη την Βούλα Καράλη.

Τέλος αδιαμφισβήτητος στη θέση του παραμένει ο Βασίλης Περγάλιας, δήμαρχος Σχηματαρίου, που έλαβε 52,89% και θα συνεχίσει κι αυτός την επιτυχημένη θητεία του.

The post Μεγάλη ανατροπή στη Λιβαδειά με νέο δήμαρχο τον Δημήτρη Καραμάνη appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button