ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μαρίνα Σάττι: Έτοιμο το τραγούδι της για την Ελλάδα στη Eurovision 2024

Το επικρατέστερο τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024, θα έχει ως χαρακτηριστικό τον ζουρνά αλλά και τον ελληνικό στίχο

Η Ελλάδα, όπως είναι ήδη γνωστό, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 θα εκπροσωπηθεί από τη Μαρίνα Σάττι με το τραγούδι να παραμένει, μέχρι στιγμής, επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA που μεταδόθηκε την Παρασκευή (19/01), αναφέρθηκε ότι το επικρατέστερο τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024, θα έχει ως χαρακτηριστικό τον ζουρνά αλλά και τον ελληνικό στίχο.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2023, οπότε και έληξε η σχετική προθεσμία, στην ΕΡΤ είχαν υποβληθεί περίπου 150 τραγούδια από διάφορους συνθέτες – τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό – για λογαριασμό της Μαρίνας Σάττι και της Eurovision 2024.

Φυσικά, δεν αποκλείεται το τραγούδι που εν τέλει θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024, η οποία θα γίνει τον Μάιο στη Σουηδία, να είναι και δική της δημιουργία.

Το τραγούδι που θα ήθελε η Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision 2024

Πάντως, στην πρώτη της συνέντευξη ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, που μεταδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2023, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως θα ήθελε ένα ρυθμικό τραγούδι σε ελληνικό στίχο για τον διαγωνισμό, προκειμένου να «δείξουμε τη σύγχρονη εικόνα της χώρας».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η Μαρίνα Σάττι είχε αναφέρει: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στις 11 Μαΐου στο Μάλμε, είμαστε ακόμα πολύ μακριά. […] Πρέπει να βρούμε το τραγούδι, την ιστορία που θα πούμε και εκεί πάνω θα χτίσουμε».

Κατόπιν, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν».

Επίσης, η ίδια είπε πως το αγγλόφωνο power pop τραγούδι είναι μακριά από το είδος που υπηρετεί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button