ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μαθήτρια χτυπήθηκε από ρεύμα: Σοκ στο Γυμνάσιο μετά το περιστατικό με την ανήλικη (vid)

Ηράκλειο

Μαθήτρια χτυπήθηκε από ρεύμα: Σοκ στο Γυμνάσιο μετά το περιστατικό με την ανήλικη (vid)

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα μαθήτρια γυμνασίου στη Χερσόνησο Κρήτης, καθώς χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα την ώρα που στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με συμμαθητές και εκπαιδευτικούς

Σοκ στο Γυμνάσιο Χερσονήσου όταν μια ανήλικη μαθήτρια σήμερα Παρασκευή (8/12) χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα, στην προσπάθειά της να βάλει στην πρίζα τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου που μόλις είχαν στολίσει με τους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς της τάξης η νεαρή μαθήτρια μεταφέρθηκε από τους καθηγητές της στο  Κέντρο υγείας Χερσονήσου με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη την μεταφορά της ανήλικης στο ΠΑΓΝΗ.

Ευτυχώς η υγεία του κοριτσιού δεν διατρέχει κίνδυνο ωστόσο το περαστικό προκάλεσε αναστάτωση στην σχολική κοινότητα και όχι μόνο.

Άμεσα η δημοτική αρχή έσπευσε σε αυτοψία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σχολείου με τον ηλεκτρολόγο να σημειώνει πως και το ηλεκτρολογικό σύστημα του σχολείου και το αντιηλεκτροπληξιακό ρελέ λειτουργούν σωστά.

Όπως τονίζουν οι αρμόδιοι το πιθανότερο σενάριο για την διαρροή του ρεύματος και την ηλεκτροπληξία που υπέστη η μαθήτρια, είναι ότι είτε κάποιο φωτάκι είτε κάποιο καλώδιο είχαν φθορά.

Το ρελέ διαρροής, δεν λειτούργησε, όπως τονίζει και ο πατέρας της μαθήτριας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει την κόρη του το ρεύμα. «Έχουμε ελέγξει όλα τα σχολεία και το συγκεκριμένο και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις λειτουργούν σωστά», λέει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χερσονήσου την ώρα που η νεαρή μαθήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Δείτε το βίντεο: 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button