ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μήνυμα παραμονής Μπούση με προσπάθεια συσπείρωσης και πιθανή…την επιστροφή του για το ματς με Πανσερραϊκό!

Ποδόσφαιρο

Μήνυμα παραμονής Μπούση με προσπάθεια συσπείρωσης και πιθανή…την επιστροφή του για το ματς με Πανσερραϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ μετά την τρικυμία δεν έχει έρθει η γαλήνη αλλά σίγουρα μπορούμε να κάνουμε λόγο για εκτόνωση της κρίσης που προήλθε από την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά, τις αντιδράσεις αλλά και όσα έχουν σχέση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και τα…social media!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μιχάλης Μπούσης είχε επικοινωνία με ανθρώπους στο Ηράκλειο που εμπιστεύεται ιδιαίτερα και συζητάει για τα πάντα και τα μηνύματα που στέλνει η μια πλευρά… στην άλλη δείχνουν την παραμονή του αλλά και μεγάλη προσπάθεια ώστε να υπάρξει κλίμα συσπείρωσης και πιθανή έλευση του (επιστροφή του) στο Ηράκλειο και παρουσία του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με κόσμο για το 2024, αυτό με τον Πανσερραϊκό που είναι προγραμματισμένο-μετά την έξοδο στο “Καραϊσκάκης”-για την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Ένα παιχνίδι που τόσο ο Μπούσης όσο και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του θα ήθελαν να δουν ένα “Θ.Βαρδινογιάννης” με πολύ κόσμο που θα γίνει το εφαλτήριο της αντεπίθεσης για να απομακρυνθούν τα μαύρα σύννεφα που εμφανίστηκαν από την τελευταία ήττα. Όλα αυτά με δεδομένο πως αν έρθει ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα επηρεάσει περισσότερο την κατάσταση, αρκεί ακόμα και αν αυτό γίνει να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση και αξιοπρέπεια. Βεβαίως η κρητική ομάδα δεν θα πάει στο Φάληρο για να χάσει! Ίσα ίσα. Επίσης το αποτέλεσμα του Φαλήρου δύσκολα θα επηρεάσει τις εξελίξεις για την τεχνική ηγεσία και το αν τελικά υπάρξει θέμα νέου προπονητή!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button