Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

“Λύγισε η Ελληνική Αστυνομία” – Το τελευταίο αντίο στο “γελαστό παιδί” τον Κοζανίτη Παναγιώτη Χαρέλα Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Υ. ΦΥ

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης  τελέστηκε η κηδεία του Κοζανίτη Παναγιώτη Χαρέλα, το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου 4 Μάϊου 2024, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Βέροια.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι παρευρέθηκαν για να αποχαιρετίσουν τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, το βράδυ της Μ.Παρασκευής 3 Μαϊου, λίγο πριν αναλάβει υπηρεσία .

Με τιμητικό άγημα της Αστυνομικής Δ/νσης Ημαθίας και παρουσία του Γεν. Επιθ. Β.Ελλάδος αντιστράτηγου κ.Χρ. Μπουλούμπαση, του Αστυνομικού Δ/ντη της Αστ.Δ/νσης Ημαθίας κ.Καλογερόπουλο και παρουσία Βουλευτών και άλλων τοπικών φορέων και συνδικαλιστικών φορέων όλων των ομοσπονδιών της Ελληνικής Αστυνομίας, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του άτυχου Παναγιώτη Χαρέλα .

Λύγισε η Ελληνική Αστυνομία, όταν με δάκρυα στα μάτια, οι συνάδελφοι του απηύθυναν το τελευταίο αντίο με επικήδειο λόγο που εκφώνησε ο κ.Τζήμας Ιωάννης, Αστυνόμος Β.

“Το γελαστό παιδί”, όπως πολλοί χαρακτήριζαν τον Παναγιώτη Χαρέλα,, θα λείψει στην οικογένεια της ΕΛΛΑΣ, ένας μαχητής που έδινε μάχες, εντός και εκτός υπηρεσίας .

Η σωρός του Παναγιώτη Χαρέλα, μεταφέρθηκε στη τελευταία του κατοικία στην Βεργίνα .

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button