Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου: Συναντήσεις με φορείς στη Χίο

Διήμερη περιοδεία πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο (3-4/2/24) στη Χίο, η επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου, Αγλαϊα Κυρίτση, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης από τη Χίο Γιώργο Αμπαζή.

Στις προγραμματισμένες συναντήσεις με φορείς του νησιού, συναντήθηκαν με τον νέο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, Σταύρο Καπελαρίδη, αλλά και το σώμα των πυροσβεστών του νησιού. Οπως σημειώνεται “συζητήθηκε η αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης των προβλημάτων για την εύρυθμη λειτουργία του πυροσβεστικού σώματος, προβλήματα πλήρωσης κενών οργανικών θέσεων με μονίμους…, αλλά μονιμοποιήσεις όλων των εργαζομένων…”.
Ενημέρωσαν επίσης ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου έθσαν και το θέμα “της μεταφοράς του Επιχειρησιακού Κέντρου πυρόσβεσης, από τη Σάμο στην Κρήτη. Μια κίνηση της κυβέρνησης όπως τόνισαν, που βάζει τα νησιά μας και την ασφάλεια τους, σε άμεσο κίνδυνο, παρά τα μεγάλα λόγια των κυβερνώντων, για περιοχές υψίστης Εθνικής σημασίας”.

Ανάλογες συζητήσεις έγιναν και με τον νέο διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, Γιάννη Αραμπατζή και τους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών, “οι οποίοι αφού έθεσαν ως πρωταρχικά ζητήματα του σώματος την αξιολόγηση, το χαμηλό μισθολόγιο και την αναγκαιότητα προσλήψεων μέσω πανελληνίων, τόνισαν την άμεση ανάγκη επίλυσης του κτιριακού προβλήματος, λόγω μεγάλου αριθμού συστεγαζόμενων στο ήδη υπάρχον”.

Η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου συναντήθηκε και με εκπροσώπους των μελισσοκόμων που κατέθεσαν τα αιτήματα του κλάδου, τα οποία όπως είπε η Αγλαΐα Κυρίτση θα τα θέσουν στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν τέλος σε εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου όπου συζήτησαν για τα ιδιαίτερα ζητήματα που έχει η παραγωγή των εσπεριδοειδών και του Συλλόγου Γονέων Βολισσού που βλέπουν τη δύναμή τους να μειώνεται..

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button