Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Λέσβος – Κινητοποίηση φορέων: “Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ Μανταμάδου”- (βίντεο)

Στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ στη Μυτιλήνη μετέφεραν οι κάτοικοι του Μανταμάδου τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στην υποβάθμιση και το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο χωριό τους.

Με μαζική συμμετοχή φορέων, της αυτοδιοίκησης και κατοίκων, πραγματοποίησαν πορεία μέσα από την αγορά της Μυτιλήνης και έφτασαν έξω από τα ΕΛΤΑ όπου και διαμαρτυρήθηκαν για την υποβάθμιση του καταστήματος του χωριού τους.

Οι φορείς συναντήθηκαν με τη διευθύντρια του καταστήματος, η οποία και τους διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ δεν πρόκειται να κλείσει το κατάστημα του Μανταμάδου.

Στη συγκέντρωση, εκτός του προέδρου του Μανταμάδου Χαράλαμπου Τζελαϊδή, συμμετείχαν ακόμη ο ιερέας της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χρήστος Τσιτμηδέλλης, ο οποίος ανέφερε ότι ο καλύτερος πελάτης των ΕΛΤΑ είναι η Μονή του Ταξιάρχη καθώς καθημερινά παραλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό αλληλογραφίας και δεμάτων, ενώ συμμετείχε και ο Μιχάλης Δήσσος περιφερειακός σύμβουλος.  Συμμετείχαν ακόμη, ο πρόεδρος της Πελόπης Μαρία Κιαχαγιά, ο πρόεδρος της Συκαμιάς Γιώργος Σαρόγλου, ο πρόεδρος της Κάπης Στρατής Χαλβατζής, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Δυτικής Λέσβου Γιάννης Συκάς, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιάννης Ζαφείρης και πολλοί άλλοι φορείς της περιοχής και ο δημοτικός σύμβουλος Θέμης Κλιομηδιώτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button