ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κ19 ΟΦΗ: Γύρισε πιο δυνατός και αισιόδοξος ο αρχηγός Κωνσταντίνος Χνάρης

Για τον Κωνσταντίνο Χνάρη οι προηγούμενοι μήνες ήταν δύσκολοι, με πολύ δουλειά και προσπάθεια εκτός γηπέδων για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ρήξη χιαστού που υπέστη. Ο αρχηγός της Κ19 ΟΦΗ έδωσε την δική του μάχη όλους αυτούς τους μήνες, κάνοντας υπομονή και δουλεύοντας ασταμάτητα, με συνέπεια και πίστη. Ποτέ δεν λύγισε και ποτέ δεν ξέφυγε από τον στόχο του.

Σήμερα ήταν η ημέρα της επιστροφής. Ο 19χρονος αμυντικός ήταν στην αποστολή στο προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό και τώρα πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Άρη στο ΒΑΚ, μπαίνοντας ως αλλαγή και φορώντας ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Λίγες ώρες αργότερα με ανάρτησή του αναφέρθηκε στην επιστροφή του και σε όσους τον βοήθησαν ώστε μετά από 11 μήνες να επιστρέψει στα γήπεδα…

 «Έπειτα από σχεδόν 11 δύσκολους μήνες, γεμάτους έντονα συναισθήματα, κατάφερα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Το κατάφερα με τη στήριξη της οικογένειας μου, της οικογένειας του ΟΦΗ αλλά ειδικότερα με την στήριξη του Κώστα Επιτροπάκη.

Ενός ανθρώπους ο οποίος ήταν δίπλα μου καθημερινά, όλο αυτό το διάστημα της αποκατάστασης μου, αφιερώνοντας αρκετές ώρες από την ημέρα του για να με βοηθήσει στην επιστρΟΦΗ μου! Χρωστάω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να επιστρέψω…».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button