ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Νίκη Βόλου που συναντάει τον Άρη στους «8»

Η μοναδική ομάδα από Super League 2 που θα αγωνιστεί στα προημιτελικά…

Μια σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Νίκη Βόλου, αφού μετά το 1-1 στη Λιβαδειά, επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τώρα συναντάει τον Άρη στην προημιτελική φάση.

Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι για τα πρώτα λεπτά, ωστόσο οι Βολιώτες ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο 17ο λεπτό, όταν μετά από γέμισμα από τα δεξιά, ο Λίταινας με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια, το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πάλεψε για την ισοφάριση, είδε ένα γκολ του Νίκα να ακυρώνεται για οφσάιντ στο 20′, ενώ ο Γιαννιώτας απείλησε τον Γκαραβέλη με ένα βολέ που κατέληξε κόρνερ στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Βοιωτίας προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Παρόλα αυτά, περισσότερες καλές στιγμές δημιούργησαν οι Βολιώτες. Η Νίκη απείλησε στο 48′ σε δύο χρόνους, αρχικά με τον Γκροφ να αποκρούει το σουτ του Λίταινα και εν συνεχεία ο Τζιώρας να αστοχεί με προβολή, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχε δύο δοκάρια σε τρία λεπτά. Ενδιάμεσα (60′) ο Τσιριγώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τον Λεβαδειακό, με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή φάση και ενώ, υπενθυμίζεται, ότι δεν υπήρχε VAR.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Λεβαδειακός ενέτεινε την πίεσή του. Είχε φάσεις, όπως την κεφαλιά του Νίκα στο 83′ και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπελμόντ στο 88′, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ισοφαρίσει. Έτσι, η ομάδα του Βόλου πήρε την πρόκριση για τους «8».

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας (81′ Βουκελάτος), Λίταινας (67′ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Πολίτης (68′ Κρητικός), Ριμπέιρο, Τζιώρας (59′ Μπαχανάκ).

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης (69′ Τσάπρας), Τσελεπίδης, Λόπεθ, Μεχία (69′ Συμελίδης), Νίκας, Κουάδρα, Τσιριγώτης, Γιαννιώτας (81′ Μπελμόντ).

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button