ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κωνσταντίνος Φλώρος για Βασίλη Γραμμένο: Εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων αναφέροντας επί λέξη: «Γ… τη μανούλα σου»

Και ενώ εξερχόταν της αίθουσας συνέχισε: «Εσένα την μανούλα σου θα την γ… θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι π… ».

Ατυχές χαρακτηρίζει στο απολογητικό του υπόμνημα ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος το πρωτοφανές επεισόδιο που σημειώθηκε χθες στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον ίδιο, όταν επιτέθηκε σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένο.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος, ο οποίος απολογήθηκε παρουσία της δικηγόρου του Βάσως Πανταζή και έφυγε ελεύθερος από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με τον όρο να μην πλησιάζει τον βουλευτή Βασ. Γραμμένο σε απόσταση μικρότερη από τα 50 μέτρα επέμεινε στον ισχυρισμό ότι προκλήθηκε από τον παθόντα και έχασε την ψυχραιμία του όταν άρχισε να βρίζει τη μητέρα του.

«Ο  κ. Γραμμένος απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου, αποκαλώντας με σκουπίδι και φωνάζοντάς μου να το βουλώσω. Μετά του απάντησα «Αντε ρε μη μιλάς εσύ…», και εκείνος εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων αναφέροντας επί λέξη: «Γ… τη μανούλα σου». Και ενώ εξερχόταν της αίθουσας συνέχισε: «Εσένα την μανούλα σου θα την γ… θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι π… ». Προφανώς έχασα την ψυχραιμία μου, και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο εκτός της αιθούσης, όπου συνέχισε τις ύβρεις, τις απειλές και την ίδια εριστική συμπεριφορά, όχι μόνο σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του παρισταμένου μάρτυρα Αστυνομικού ».

Ο Κ. Φλώρος χαρακτήρισε ατυχές το επεισόδιο και υποστήριξε πως αν γυρνούσε το χρόνο πίσω θα συμπεριφερόταν αλλιώς, λέγοντας: «Θεωρώ το εν λόγω περιστατικό ατυχές σε κάθε περίπτωση και αν γύριζα το χρόνο πίσω θα είχα λειτουργήσει με ψυχραιμία. Πλην όμως, όπως και κατά την αυθόρμητη απολογία μου τόνισα, πρόκειται ουσιαστικά για μία προσωπική διένεξη, κατόπιν σκαιότατης υβριστικής συμπεριφοράς του συναδέλφου μου κ. Γραμμένου σε βάρος της μητρός μου αλλά και εμού, χωρίς το παραμικρό πολιτικό υπόβαθρο ή σκοπιμότητα και χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση να έχω πρόθεση να τον εμποδίσω να ασκήσει τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button