ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κρίσιμα παιχνίδια για τις Μικτές ΕΠΣΗ με Ρέθυμνο στο γήπεδο Αλμυρού

Το γήπεδο του Αλμυρού θα φιλοξενήσει τα σημαντικά σημερινά παιχνίδια των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ απέναντι στο Ρέθυμνο, καθώς το γήπεδο του Ατσαλένιου δεν είναι διαθέσιμο λόγω του αγώνα ΠΟΑ-Αγία Παρασκευή για την Γ’ Εθνική.

Μπορεί οι Μικτές ΕΠΣΗ να αλλάζουν έδρα αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος, θέλοντας τις νίκες σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το πρωτάθλημα. Μετά τα παιχνίδια με το Ρέθυμνο θα ακολουθήσουν για τα συγκροτήματα της ΕΠΣΗ τα δύο ντέρμπι πρόκρισης με τα Χανιά τις αμέσως προσεχείς Τετάρτες, πρώτα στην έδρα των Χανίων και στη συνέχεια στο Ηράκλειο.

Η Μικτή Κ14 Ηρακλείου έχει κάνει το «3Χ3» και εφόσον ξεπεράσει το σημερινό εμπόδιο θα είναι το φαβορί για την πρωτιά ενώ η Μικτή Κ16 έχει στα πρώτα τρία παιχνίδια δύο νίκες και μια ισοπαλία με το Ρέθυμνο και καλείται σήμερα να πάρει το τρίποντο που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη της πρωτιάς.

Οι αποστολές και το πρόγραμμα

Οι ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣΗ κ. Βασίλης Κασσαπάκης (Κ14) και Γιώργος Ανωγειανάκης (Κ16) επέλεξαν τους κάτωθι παίκτες για τις αποστολές των σημερινών παιχνιδιών:

ΜΙΚΤΗ Κ14: Πλαϊτης, Λέσι, Πατραμάνης (Αθλόπολις), Παναγιωτάκης (Ερ. ΟΦΗ), Αγαπάκης, Γιακουμάκης, Μπουλούκας, Σαρόγλου (ΠΑΟ), Αλεξάκης (Ακαδ. Γκέραρντ), Πατεράκης, Κλάδος, Παπαδάκης Ι., Βαρδαλαχάκης (Λίντο), Κογκάκης, Κάββαλος (ΠΟΑ), Νόργκεν, Παπαφραγκάκης,  Φανουράκης, Γεωργακόπουλος, Παπαδάκης-Χατζηγιαννάκης (Εργοτέλης).

Το πρόγραμμα (12:00)

*Κ14 Ηράκλειο-Ρέθυμνο (γηπ. Αλμυρού): Λογαρίδης, Καντεράκη, Μπαντά (Χανίων)

*Κ14 Χανιά-Λασίθι (γηπ. Μινωταύρου): Αγαλιώτης, Λιοδάκης, Μπολιώτης (Ρεθύμνου).

Η βαθμολογία

1.Ηράκλειο    9 (17-2)

2.Χανιά          6 (6-2)

3.Ρέθυμνο     3 (3-5)

4.Λασίθι         0 (1-18)

ΜΙΚΤΗ Κ16: Αλεξανδράκης (ΟΦΗ), Φώσκολος (Εργοτέλης), Αδαμάκης, Μαυρογιάννης Αντ., (Ερμής Ατσαλένιου), Τζιράκης, Ζουραράκης, Βαρδάκης (Λίντο), Βγόντζας, Μαυρογιάννης Ελ., Κουντούρης, Ντελής, Ψαρολογάκης, Πασπαράκης (Κανάρια), Τσέρος, Καλογιαννάκης Στ., Καλογιαννάκης Φιλ., Μενεγάτος (Κεραυνός), Κάββαλος (Κόροιβος), Κωστάκης, Ζέφι (Γιούχτας).

Το πρόγραμμα (15:00)

*Κ16 Ηράκλειο-Ρέθυμνο (γηπ. Αλμυρού): Ξενάκη, Μπαντά, Καντεράκη (Χανίων)

*Κ16 Λασίθι-Χανιά (γηπ. Μισεδάκειο): Αγαλιώτης, Λιοδάκης, Μπολιώτης (Ρεθύμνου).

Η βαθμολογία

1.Χανιά              9 (15-1)

2.Ηράκλειο         7 (11-2)

3.Ρέθυμνο          1 (2-10)

4.Λασίθι              0 (1-16)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button