ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κρήτη: Για χάρη μιας γυναίκας η «ενδοοικογενειακή» βεντέτα – Τι λένε οι κάτοικοι για τους πυροβολισμούς στο Τσιφούτ Καστέλλι

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30.4.24)

  • Συναγερμός στο Τσιφούτ Καστέλι από ένοπλη επίθεση σε 23χρονο
  • Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου ο 23χρονος
  • Αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει την περιοχή μετά την αιματηρή συμπλοκή
  • Υπό διερεύνηση οι συνθήκες του αιματηρού περιστατικού

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 30 Απριλίου στο Τσιφούτ Καστέλλι του δήμου Γόρτυνας, στην ενδοχώρα του Ηρακλείου Κρήτης, όπου ένα αυτοκίνητο δέχθηκε πλήθος πυροβολισμών από σφαίρες καλάσνικοφ. Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν άμεσα στην περιοχή, ενώ ένας 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στην ωμοπλάτη. 

Σύμφωνα με την μαρτυρία ηλικιωμένης κατοίκου του χωριού που άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε από το σπίτι της, φαίνεται ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν όταν το αυτοκίνητο του θύματος και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, συναντήθηκαν στην είσοδο του χωριού.

Οι αστυνομικές Αρχές όντως εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δύο επιβαίνοντες στο 4Χ4 που αναζητείται να άνοιξαν πυρ εν κινήσει. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη είναι αν οι δράστες πυροβόλησαν με το Καλάσνικοφ και το θύμα απάντησε πυροβολώντας με πιστόλι, είτε αν και ο οδηγός και ο συνοδηγός του 4Χ4 πυροβολούσαν και οι δύο ταυτόχρονα προς την μεριά του θύματος.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και οι δημοσιογράφος Έλλη Κοκάλη, οι αστυνομικές Αρχές έχουν περισυλλέξει τέσσερις έως πέντε κάλυκες που προέρχονται από Καλάσνικοφ και τουλάχιστον δύο με τρεις κάλυκες διαφορετικού διαμετρήματος, που προέρχονται από πιστόλι, καθώς και κάποια θραύσματα βολίδων.

Οι ελάχιστες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που και αυτές δίδονται υπό το καθεστώς του φόβου, αναφέρουν ότι το 23χρονο θύμα και ο φερόμενος ως δράστης είναι μέλη της ίδιας ευρείας οικογένειας.

Η αστυνομία εξετάζει εξίσου όλα τα ενδεχόμενα, να πρόκειται για συνέχεια της απόπειρας ανθρωποκτονίας στην οποία ενέχονται ο 23χρονος με τον αδερφό του και είχε σημειωθεί στα Πραιτόρια πριν από αρκετούς μήνες, είτε να πρόκειται για κάποια νεότερη αφορμή της «ενδοοικογενειακής» βεντέτας με κάποιους να αναφέρονται σε μία γυναίκα ως πέτρα του σκανδάλου.

Δείτε το βίντεο:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button