ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κουκιαδάκης: «Θετικός ο Σταϊκούρας, αλλά υπάρχει έλλειμμα χρημάτων…»

Παραπολιτικά

Κουκιαδάκης: «Θετικός ο Σταϊκούρας, αλλά υπάρχει έλλειμμα χρημάτων…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και αυτές οι προσφυγές στο ΣτΕ για τις υπογειοποιήσεις σε Ηράκλειο και Μαλεβίζι

Η είδηση ότι άνοιξαν οι προσφορές για το μεγάλο τμήμα του ΒΟΑΚ και προκρίνεται η ΤΕΡΝΑ φαίνεται ότι αναπτέρωσε και την Περιφέρεια Κρήτης και όλους τους φορείς που ασχολούνται. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και αυτές οι προσφυγές στο ΣτΕ για τις υπογειοποιήσεις σε Ηράκλειο και Μαλεβίζι. Οι προσφυγές αυτές δεν έχουν σκοπό να καθυστερήσουν, αλλά μόνο να βελτιώσουν το έργο. 

Μάλιστα, ο άνθρωπος που άρχισε τη σταυροφορία για τις υπογειοποιήσεις Ευριπίδης Κουκιαδάκης σημείωσε χθες με την εξέλιξη των προσφορών: «Το γεγονός ότι άνοιξαν οι προσφορές και ένας σημαντικός όμιλος έχει δώσει την καλύτερη προσφορά είναι μεγάλης σημασίας για την ανάπτυξη της Κρήτης. Περιμένουμε όμως το έργο να μη συκοφαντηθεί από τον διχασμό του Ηρακλείου. Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου είπε ότι προτεραιότητα είναι να γίνει το έργο, αλλά να γίνει σωστά. Σε ό,τι αφορά και το Ηράκλειο και το Μαλεβίζι, ζητούν να αντιμετωπιστούν υπέρ αυτών των περιοχών τα προβλήματα της μελέτης. 

Άκουσα με προσοχή τη δήλωση του περιφερειάρχη και είπε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με τις προσφυγές. Θα επισημάνω ότι τα Δημοτικά Συμβούλια Ηρακλείου και Μαλεβιζίου δεν έκαναν αιτήσεις αναστολών για να μην καθυστερήσει το έργο, αλλά μόνο αιτήσεις ακυρώσεων για να βελτιωθεί το έργο. Με ανοικτά αφτιά περιμένουμε τις εξαγγελίες Σταϊκούρα. Υπάρχει όμως έλλειμμα χρημάτων, αν και το βλέπει θετικά, όπως κι εγώ γνωρίζω…».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button