Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Κινητοποίηση αλληλεγγύης για τον λαό της Παλαιστίνης την Κυριακή 29 Οκτώβρη στη κεντρική πλατεία Κοζάνης

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗN ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΙΣ 6:00μμ

Για ένα ολόκληρο βράδυ οι λαοί σε όλο τον κόσμο είδαν το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, με τη στήριξη των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και της ΕΕ να σφυροκοπά ανελέητα τον παλαιστινιακό λαό, με αεροπορικές, ναυτικές και χερσαίες δυνάμεις, στην αιματοβαμμένη λωρίδα της Γάζας.
Οι ώρες είναι δραματικές. Κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο που περνά ένα ακόμη παιδί της Παλαιστίνης δολοφονείται, ενώ το Ισραήλ και οι σύμμαχοί του, με κάθε τρόπο προσπαθούν να κρύψουν το μέγεθος της σφαγής, των χιλιάδων αμάχων και γυναικόπαιδων που πέφτουν θύματα.

Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα!
Διαλέγουμε τη σωστή πλευρά της ιστορίας!

Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους των πόλεων σε όλες τις ηπείρους, φωνάζοντας «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ»! Όλοι στους δρόμους ξανά! Δίνουμε άμεση απάντηση δίπλα στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ελεύθερη Παλαιστίνη.
Για να σταματήσει το χέρι που δολοφονεί! Για να σταματήσει τώρα η σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας και κάθε συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή.

Απαιτούμε:

• Να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή.
• Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ψαρά” από την αποστολή του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη Μέση
Ανατολή.
• Να κλείσει η βάση της Σούδας. Ούτε σκέψη να μετατραπούν οι βάσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα ως ορμητήρια
• Άμεση αποδέσμευση από τις συμφωνίες οι οποίες οδηγούν τους Έλληνες φαντάρους να παλεύουν σε ξένες χώρες βάζοντας την ασφάλεια της χώρας μας σε κίνδυνο και κάνοντας τους ίδιους στόχους μέσα στον πόλεμο.
• Τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική
Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.
• Το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ και την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button