ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Καταδικάστηκε 40χρονος για την ανθρωποκτονία από αμέλεια του 22χρονου Τζίμη Μένα – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ένα παιδί σκοτώθηκε στην Πελασγία το 2021 σε τροχαίο και για ανθρωποκτονία από αμέλεια καταδικάστηκε σε 20 μήνες ένας 40χρονος από το Εφετείο Λαμίας, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση. Σε ηλικία μόλις 22 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στον άσφαλτο ο Τζίμη Μένα, από τον Βόλο και ο επίσης Bολιώτης οδηγός αυτοκινήτου που ηταν υπαίτιος για το τροχαίο καταδικάστηκε.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10:00΄ το βράδυ της Παρασκευής 14 Αυγούστου του 2021 κοντά στη διασταύρωση της Γλύφας, στον παράδρομο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύο φίλοι με μηχανή κινούταν κανονικά από την Πελασγία για τη Γλύφα, όπου πήγαιναν για τη βραδινή τους έξοδο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στον παράπλευρο της Εθνικής όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 40 χρονος επίσης από τον Βόλο παραβίασε στοπ και τραυμάτισε θανάσιμα τον 22χρονο οδηγό της μηχανής και ελαφρά τον συνεπιβάτη του 21 ετών, που νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο άτυχος 22χρονος, που ήταν φοιτητής είχε μεταβεί από τον Βόλο στην Πελασγία να δει τους φίλους του που σπουδάζουν μαζί και ξεκίνησαν να πάνε μια βόλτα στη Γλύφα, ωστόσο ο θάνατος καραδοκούσε στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής είναι πολύ επικίνδυνο.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button