ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Κατέστρεψε με καυστικό υγρό δέκα αυτοκίνητα στη Σκιάθο για εκδίκηση

Οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων στη Σκιάθο, «όπλισε» το χέρι ενός 55χρονου, που προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, στα οποία έριξε καυστικό υγρό και προκάλεσε φθορές με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 55χρονος που ομολόγησε την πράξη του κατηγορήθηκε ότι μεταξύ 8 – 26 Σεπτεμβρίου του 2020, λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών που είχε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ενοικιαζομένων οχημάτων, προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, ρίχνοντας καυστικό υγρό στο αμάξωμα και χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο προκάλεσε επιπλέον φθορές.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες και βιντεοληπτικό υλικό, ταυτοποίησαν τον δράστη, ο οποίος χθες δικάστηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε 4 χρόνια φυλάκισης με την έφεση να εχει αναστέλλουσα δύναμη.

Δράστης και θύμα ηταν παιδικοί φίλοι και ο δεύτερος φέρεται να χάρισε κοντέϊνερ ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, το οποίο φιλοξενούσε στο κτήμα του. Ο δράστης όταν ρώτησε γιατί χάρισε ο φίλος του ένα περιουσιακό του στοιχείο χωρίς να τον ρωτήσει του απάντησε πως «αν το θες πίσω θα μου δώσεις 200 ευρω για να το φέρω». Ο κατηγορούμενος που δήλωσε μετανιωμένος καθώς θα πληρώσει και 38.000 ευρώ για τις ζημιές, ανέφερε ότι «θόλωσε» και θέλησε να εκδικηθεί.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button