ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κασσελάκης: «Όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Μπακογιάννη» – Στήριξη στον Χάρη Δούκα του ΠΑΣΟΚ (vid)

O Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι στηρίζει στον β’ γύρο τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα

Τη στήριξη του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα στο δεύτερο γύρο των εκλογών για τον Δήμο της Αθήνας ενάντια στον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και την ανάγκη άμεσης ανανέωσης του ΣΥΡΙΖΑ προέταξε στην δήλωσή του για το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μία νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο», αναφέροντας πως «το βλέπετε και στην Θεσσαλία όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες» και «στην Θεσσαλονίκη όπου οι προοδευτικές υποψηφιότητες υπερίσχυσαν», ενώ «στην Αττική ο Γ. Ιωακειμίδης κατάφερε να λάβει την δεύτερη θέση».

Ειδικά για τον δήμο Αθηναίων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «ευχαριστώ τον Κ. Ζαχαριάδη για τον αγώνα που έδωσε στην Αθήνα» προσθέτοντας όμως πως «είναι δύο εξαιρετικοί υποψήφιοι και ο κ. Δούκας και ο κ.Ζαχαριάδης» ζητώντας να καταψηφιστεί στον δεύτερο γύρο ο υποψήφιος της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι είναι ανάγκη «να χτίσουμε την μεγάλη δημοκρατική παράταξη», προσθέτοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ανανέωση χθες».

Όπως είπε «αύριο χτίζουμε την μεγάλη νέα προοδευτική παράταξη με νέα πρόσωπα και νέα στελέχη», τονίζοντας ότι «το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όσους θέλουν να προσφέρουν».

Επανέλαβε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας» και αυτό πρέπει» «να χτιστεί τα επόμενα χρόνια». Είπε πως «αρχίζουμε από αύριο την μεγάλη ανανέωση».

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button