ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κασσελάκης σε σχολείο ΑΜΕΑ: «Δεν μπορούμε να βρούμε κατάλληλο χώρο; Θα βρω εγώ την επόμενη βδομάδα»

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, παρότι δεν φαίνεται στο βίντεο που ανάρτησε ο κ. Κασσελάκης

Στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε στην αίθουσα τρέχοντας και με μια κίνηση “limbo”, πέρασε κάτω από τα κάγκελα αντί να ακολουθήσει κανονικά τον δρόμο της εισόδου

Να σημειωθεί ότι μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, παρότι δεν φαίνεται στο βίντεο που ανάρτησε ο κ. Κασσελάκης.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας, συνομίλησαν με την διευθύντρια του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) του σχολείου και συζήτησαν για τα ζητήματα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ).

«Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού. Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την επίσκεψή του.

Κασσελάκης

«Δείξτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε», αναφέρει, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στο εκπαιδευτικό προσωπικό, «τους ήρωες της καθημερινότητας».

Πηγή: thetoc.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button