ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κασσαπάκης: «Ο χαρακτήρας που έδειξαν τα παιδιά έφερε την πρόκριση»

Η Μικτή Κ14 του Ηρακλείου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε σήμερα στη Λιβαδειά.

Ο Ενωσιακός προπονητής, Βασίλης Κασσαπάκης στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και ιδιαίτερα στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού.

Αναλυτικά υπογράμμισε στις δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, γιατί η δυναμική του δίνει και σε σένα τα εύσημα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος προηγήθηκε, όμως τα παιδιά έδειξαν την ωριμότητα και την υπομονή ώστε να πάρουμε το προβάδισμα νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Από κει και μετά, το άγχος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μας βγήκαν στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο αντίπαλος μέσα από μεγάλες μπάλες και στατικές φάσεις μας έβαλε δύσκολο, με αποτέλεσμα να έρθει και το 2-2. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και προσπάθησαν να πάρουν την πρόκριση, πριν το παιχνίδι οδηγηθεί στα πέναλτι. Το καταφέραμε αργά στο παιχνίδι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Υπάρχει πίστη, τα παιδιά το συζητάνε, το θέλουν και από τη στιγμή που το θέλουν τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button