ΚρήτηΤοπικές Είδησης

“Καρφιά” Μαρινάκη για ΠΕΔ Κρήτης: ”Κάποιοι δήμαρχοι προσπαθούν να διχάσουν την Αυτοδιοίκηση στην Κρήτη” (vid)

“Καρφιά” Μαρινάκη για ΠΕΔ Κρήτης: ”Κάποιοι δήμαρχοι προσπαθούν να διχάσουν την Αυτοδιοίκηση στην Κρήτη” (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

”Δεν είναι δυνατόν μικρότεροι δήμοι να προσπαθούν να επιβάλλουν απόψεις σε δήμους όπως είναι το Ηράκλειο” είπε χαρακτηριστικά ο κ Μαρινάκης.

 

Καταπέλτης ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης στην εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ στην ΚΡΗΤΗ TV κάνοντας λόγο πως ορισμένοι δήμαρχοι στην Κρήτη προσπαθούν να δυναμιτίσουν την ενότητα της αυτοδιοίκησης στο νησί αναφερόμενος στις διεργασίες αλλά και το παρασκήνιο για την περιφερειακή ένωση δήμων(ΠΕΔ).Ο κ Μαρινάκης πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως κάποιοι αυτοδιοικητικοί δεν δίστασαν  να θέσουν  διλήμματα ακόμα και στον δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό τονίζοντας πως αυτές δεν είναι λογικές που βοηθούν στην ενότητα της Κρήτης σε μια περίοδο που διακυβεύονται σοβαρά ζητήματα στον χώρο της αυτοδιοίκησης. ”Δεν είναι δυνατόν μικρότεροι δήμοι να προσπαθούν να επιβάλλουν απόψεις σε δήμους όπως είναι το Ηράκλειο” είπε χαρακτηριστικά ο κ Μαρινάκης.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο δήμαρχος Ρεθύμνου θέλει να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΕΔ κάτι που επανέλαβε και στην διάρκεια της εκπομπής ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ. Μάλιστα ο ίδιος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον και ήδη στην Κρήτη φαίνεται πως πολλοί είναι οι υποστηρικτές του από τον χώρο της αυτοδιοίκησης. Μάλιστα ο κ Μαρινάκης ήδη έχει κάνει τις επαφές του με συναδέλφους τους αποσπώντας την στήριξή τους. Στην ίδια εκπομπή την στήριξη στο πρόσωπο του Γιώργη Μαρινάκη δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης ενώ για ένα πολύ ικανό αυτοδιοικητικό έκανε λόγο στην ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ και ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.
 Παράλληλα ο κ Μαρινάκης εξέφρασε την στήριξη του στο πρόσωπο του Αλέξη Καλοκαιρινού σε περίπτωση που αυτός διεκδικήσει τον ΕΣΔΑΚ τονίζοντας πως αυτή η θέση δικαιωματικά ανήκει στον μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button