Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Καθυστερήσεις στη μισθοδοσία των εργαζομένων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεωργιάδη ανέδειξε την επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας, σχετικά με την καθυστέρηση καταβολής από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) της μισθοδοσίας Νοεμβρίου καθώς και του δώρου των Χριστουγέννων προς τους εργαζόμενους του ΕΚΘ.

Όπως τονίζει η κα Πούλου στην επιστολή της: “Η ολιγωρία της Διοίκησης της Δ.ΥΠ.Α. να ολοκληρώσει έγκαιρα τις διαδικασίες πληρωμής, της μισθοδοσίας και του δώρου Χριστουγέννων, εξαναγκάζει τα Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα να εξαντλήσουν τα αποθεματικά τους για να μην αφήσουν απλήρωτους τους υπαλλήλους τους.

Η ηγεσία της Δ.ΥΠ.Α. αλλά και του Υπουργείου είναι εκτεθειμένη και υπόλογη, γιατί δεν έχει εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της και τους πόρους για να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα στις υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζόμενους.”

 

Η Αναφορά είναι διαθέσιμη εδώ:

https://drive.google.com/file/d/1caVZGr5LLrczDwWMThlSOIk3Ykl8c3-1/view?usp=drivesdk

The post Καθυστερήσεις στη μισθοδοσία των εργαζομένων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button