Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Κάλεσμα για δυο συγκεντρώσεις ενάντια στο κλείσιμο του Πρωτοδικείου Θήβας

Η Συντονιστική Επιτροπή των Φορέων συνεδρίασε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιάννη Μπούγα, για να αποτιμήσει τη συνάντηση και να αποφασίσει για τη συνέχεια των δράσεων.

Ο Υφυπουργός εκπροσωπώντας την κυβέρνηση δεν έκανε δεκτό το αίτημα των φορέων της Θήβας, εμμένοντας στη λογική ότι στη Βοιωτία θα παραμείνει ένα Μητροπολιτικό Πρωτοδικείο. Ενώ, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός θα λάβει την Απόφαση για το ποιο από τα δύο Πρωτοδικεία θα μετατραπεί σε Περιφερειακό, δηλαδή θα υποβαθμιστεί.

Μετά από αυτά η Συντονιστική Επιτροπή των Φορέων, αποφάσισε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων όλων των φορέων και κατοίκων της περιοχής τις επόμενες ημέρες.

     Αποφασίστηκε συγκεκριμένα:

  1. Η πραγματοποίηση συγκέντρωσης και συμβολικού αποκλεισμού της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θήβας στο ύψος του στρατοπέδου Θήβας τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, στις 12:30.
  2. Η μαζική συμμετοχή των φορέων στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θήβας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:00 π.μ.

 

“ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΗΒΑΣ!”

The post Κάλεσμα για δυο συγκεντρώσεις ενάντια στο κλείσιμο του Πρωτοδικείου Θήβας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button