ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αντιδράσεις για τη λαϊκή στις φυλακές Αλικαρνασσού

Μεγάλη καθυστέρηση στη μετακίνηση της λαϊκής στον νέο χώρο αλλά και στη μετακίνηση κι άλλων λαϊκών αγορών

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στις τάξεις των παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών, καθώς δεν έχει λειτουργήσει ακόμη η πρώτη μόνιμη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου σε δημοτικό ακίνητο μπροστά από τις φυλακές Αλικαρνασσού, έργο που εκτελέστηκε με βάση τις προδιαγραφές και τα μέτρα ασφαλείας για την απρόσκοπτη λειτουργία του σωφρονιστικού καταστήματος. 

«Η λαϊκή αγορά πρέπει να μετακινηθεί άμεσα στην επίμαχη έκταση», δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών κ. Παντελής Παπαδάκης, ο οποίος κάνει λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και σε άλλες λαϊκές αγορές, όπως της Δευτέρας και της Παρασκευής. 

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Αλέξης Καλοκαιρινός διαμηνύει ότι, παρά τις όποιες αντιρρήσεις που αφορούν σε ζητήματα ασφάλειας των φυλακών, η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει, καθώς ο Δήμος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή… διαταραχή. 

«Οι αντιρρήσεις δεν είναι ισχυρές. Δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό εμπόδιο. Επιδίωξή μας είναι να λειτουργήσει όσο το δυνατόν συντομότερα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καλοκαιρινός.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button