ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ιστορική νίκη για Κηφισιά στην Super League 1

Την πρώτη και ιστορική της νίκη στη Super League πανηγύρισε το βράδυ η Κηφισιά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να επικρατεί με 2-1 με δύο υπέροχα γκολ από τους Οζέγκοβιτς και Παπασάββα, ένα σε κάθε μέρος, μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Ασεβέδο οι Περιστεριώτες.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 37′ λόγω απευθείας αποβολής του Ντε Μποκ και μάλιστα σε εκείνη τη φάση η Κηφισιά πήρε το προβάδισμα που της έδωσε επιπλέον αυτοπεποίθηση για να φτάσει στο τρίποντο

Το παιχνίδι διεξήχθη στη Λαμία καθώς το γήπεδο της Κηφισιάς δεν είναι ακόμα έτοιμο αλλά και πάλι οι τυπικά γηπεδούχοι έγραψαν έστω και μακριά από την έδρα τους ιστορία.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν (66′ Μποτία), Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66′ Αντούνες), Μπαρμπόσα (74′ Άντερεγκεν), Ίλιεφ (82′ Νίνης), Μπιφουμά (74′ Σάκιτς), Οζέγκοβιτς.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (66′ Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα (41′ Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (66′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (72′ Βέργος).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button