ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ικανοποίηση για το έργο στις Κουρούνες – Μέχρι το 2025 η ολοκλήρωση του νέου σωφρονιστικού καταστήματος (vid)

ακρόαση άρθρου

Ικανοποίηση για το έργο στις Κουρούνες – Μέχρι το 2025 η ολοκλήρωση του νέου σωφρονιστικού καταστήματος (vid)

Σημαντική πρόοδο, παρά τις καθυστερήσεις και τα λάθη του παρελθόντος διαπιστώνει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο υπό κατασκευή σωφρονιστικό κατάστημα στις Κουρούνες, το οποίο θα αντικαταστήσει τα δύο σωφρονιστικά καταστήματα σε Νεάπολη και Αλικαρνασσό

  • Σε εξέλιξη οι εργασίες στο νέο σωφρονιστικό κατάστημα

Ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών στο υπό κατασκευή σωφρονιστικό κατάστημα στις Κουρούνες, εμφανίστηκε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και αρμόδιος για την Αντεγκληματική και Σωφρονιστική Πολιτική Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Όπως τόνισε, θα πρέπει να τηρηθούν οι προθεσμίες, με στόχο το σύγχρονο σωφρονιστικό κατάστημα το οποίο θα αντικαταστήσει τα δύο σωφρονιστικά καταστήματα σε Ηράκλειο και Νεάπολη να ολοκληρωθεί εντός του 2025, οπότε θα πρέπει να δρομολογηθούν και άλλα ζητήματα σε σχέση με τον βιολογικό καθαρισμό και το οδικό δίκτυο.

υφυπουργός προστασίας πολίτη στο Αστυνομικό Μέγαρο

Το μεσημέρι, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε τις φυλακές στην Αλικαρνασό, όπου διαπίστωσε την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί, με την Ένωση Υπαλλήλων να θέτει μεταξύ άλλων ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς όπως υποστήριξαν νιώθουν εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας.

υφυπουργος απο Αστυνομικο Μεγαρο

Νωρίτερα, κ. Νικολακόπουλος βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου είχε σειρά επαφών, με τους συνδικαλιστές να εκφράζουν την ανησυχία τους με φόντο την υποστελέχωση, με τον πρόβλημα όπως επισήμαναν να είναι έντονο σε Αεροδρόμιο και τουριστικές περιοχές, όπως σε Χερσόνησο και Μαλεβίζι.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στην ενίσχυση με δόκιμους αστυνομικούς στην Αστυνομική Διεύθυνση , με τον ίδιο να δεσμεύεται ότι θα υπάρξει ενίσχυση σε Αεροδρόμιο και όπου άλλου απαιτηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Νικολακόπουλος εξήρε το έργο της ΕΛΑΣ στις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει όπως είπε με επιτυχία στο φαινόμενο της εγκληματικότητας και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button