ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χερσόνησο: Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι από τον χαμό της 51χρονης

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς – τα παιδιά και η οικογένειά της – καθώς και οι φίλοι της στο άκουσμα της τραγικής είδησης

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι, καθώς και οι κάτοικοι στην Ανάληψη Χερσονήσου, από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4) στην περιοχή της Χερσονήσου και πιο συγκεκριμένα επί του Βορείου Οδικού Άξονα, λίγο πριν το τούνελ, όπου μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. .

Ειδικότερα, η 51χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε καταγωγή από το Οροπέδιο Λασιθίου, εργαζόταν στα ξενοδοχεία και ζούσε στην Ανάληψη Χερσονήσου. Ήταν μητέρα και μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει και γιαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε η 51χρονη  με αυτοκίνητο στον δρόμο πάνω από τη Χερσόνησο. 

Η σύγκρουση της μηχανής σκούτερ, που οδηγούσε η ηλικίας περίπου 50 χρονών γυναίκα, ήταν σφοδρότατη, με το σώμα της άτυχης οδηγού να εκσφενδονίζεται περίπου 50 μέτρα από το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερχόμενοι οδηγοί αλλά και οι επιβαίνοντες στο τζιπ που ενεπλάκη στο τροχαίο προσπάθησαν να βοηθήσουν τη γυναίκα να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο η τελευταία δεν άντεξε και κατέληξε λίγο πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο και πριν ακόμη καταφτάσει η Αστυνομία στο σημείο για να καταγράψει το περιστατικό. 

Τροχαίο Χερσόνησος
Τροχαίο Χερσόνησος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.  

Το τροχαίο έγινε στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων λίγο πριν το τούνελ, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε διερευνώνται από τις αστυνομικές Αρχές.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button