ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Θέλει να φύγει με την πρόκριση από την Πόλη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε (22:00, COSMOTE SPORT 4) για τα προημιτελικά του Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δίνει συνέντευξη Τύπου χθες το απόγευμα, παραμονή του μεγάλου αγώνα και να ξεκαθαρίζει πως η εικόνα των ερυθρολεύκων στο πρώτο 60λεπτο στο “Καραϊσκάκης”, θα είναι ο οδηγός για τη μάχη στο “Σουκρού Σαράτσογλου” σε ένα παιχνίδι που θέλει να υπερασπίσει το υπέρ του 3-2 για να προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League…

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Μεντιλίμπαρ για:
Τι διαφορετικό θα έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον πρώτο αγώνα:
“Είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε έρθει σίγουρα με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τις καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι”.
Το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στο “Σουκρού Σαράτσογλου”:
“Δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές. Η βασική ιδέα του παιχνιδιού θα είναι η ίδια. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε και να νικήσουμε. Με έναν τρόπο ή άλλον προσπαθείτε να μάθετε ποιοί θα παίξουν. Δεν θα σας πω”.
Για την εικόνα της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ματς που άλλαξε με την είσοδο του Φρεντ και το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να την αντιμετωπίσει:
“Αυτό που άλλαξε την εικόνα του πρώτου αγώνα ήταν το πέναλτι, αυτό επηρέασε την απόδοσή μας από εκείνο το σημείο και έπειτα. Αυτό άλλαξε την εικόνα του αγώνα”.
Για το τι έχει πει στους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς και πώς θα τους προετοιμάσει:
“Το μόνο που τους έχω πει είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να μην σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στον εαυτό τους είτε παίζουν εντός και είτε εκτός έδρας”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button