ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η Τζέιμι Λι Κέρτις «εντυπωσιάστηκε» από τις εμφανίσεις της Πάμελα Άντερσον χωρίς μακιγιάζ

H Πάμελα ‘Αντερσον δεν θέλει πια να βάφεται μετά τον θάνατο της μακιγιέρ και φίλη της

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) επαίνεσε την Πάμελα ‘Αντερσον (Pamela Anderson) για την απόφασή της να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την χαρακτήρισε ως μία «πράξη θάρρους και επανάστασης».

«Η επανάσταση της φυσικής ομορφιάς ξεκίνησε επίσημα!» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η διάσημη ηθοποιός ενώ μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα της ‘Αντερσον από την παρουσίαση της γυναικείας συλλογής μόδας Isabel Marant ‘Ανοιξη/Καλοκαίρι 2024.

«Η Πάμελα ‘Αντερσον στο μέσο της Εβδομάδας Μόδας με τόσες πιέσεις και πόζες, και, και, και αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε και διεκδίκησε τη θέση της στο τραπέζι χωρίς τίποτα στο πρόσωπό της. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη και με εκπλήσσει αυτή η πράξη θάρρους και επανάστασης» έγραψε.

H Πάμελα ‘Αντερσον η οποία σε συνέντευξή πριν λίγους μήνες, είχε αποκαλύψει ότι συνειδητοποίησε ότι δεν θέλει πια να βάφεται μετά τον θάνατο της μακιγιέρ και φίλη της, Αλέξις Βόγκελ (Alexis Vogel) σε νέα της ανάρτηση από το Παρίσι ποζάροντας φυσικά χωρίς μακιγιάζ έγραψε με τη σειρά της: «Μια περιπέτεια στο Παρίσι με νέα ματιά…Υπάρχει ομορφιά στην αυτο-αποδοχή, την ατέλεια και την αγάπη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button