ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η πρώτη στάλα τοξικότητας: Ψήφισαν όπως στο… “Κάτι ψήνεται”!

Σκεφτείτε τώρα στον ίδιο πάγκο επί 9 χρόνια Καναβάκη-Παττακός στα δύσκολα του Λαμπρινού και οι δύο εκεί, αλλά όταν η Καναβάκη διαπραγματεύτηκε με τον Καραμαλάκη μια θέση στη Δημοτική Επιτροπή και δεν της δόθηκε, δεν ψήφισε τον Παττακό για αντιπρόεδρο! Θα μου πείτε, είχε ανάγκη αφού τον ψήφιζε η παράταξη Καλοκαιρινού, δείχνοντας καλή πρόθεση για συνεργασία με όλους και δη με τον Καραμαλάκη; Όχι δεν είχε, αλλά είναι ζήτημα συμβολισμού. 
Θα έλεγε κάποιος ότι είναι το πρώτο γραμμάριο τοξικότητας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου της νέας περιόδου και δεν έχει να συσχετιστεί με τη στάση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, που λόγω θέσης και φύσης δε θα ψήφιζε ούτε τους μεν ούτε τους δε, έχοντας άλλη θεώρηση και για την άσκηση της διοίκησης και τον διαμοιρασμό των θέσεων και των δημαιρεσιών! Μπορεί το “δίδυμο” να έχει εκτοπιστεί από τη νομή της εξουσίας, αλλά πονάει πολύ αυτό και η πικρία θα βγαίνει με σκληρό, τοξικό και στείρο τρόπο σε κάθε ευκαιρία! 
Αντιθέτως ο Καλοκαιρινός εμφανίστηκε large, το ίδιο και ο Καραμαλάκης, ψηφίζοντας τον υποψήφιο για γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Λευτέρη Σουλτάτο. Πρόκειται για τον γνωστό σεφ, που εκλέχτηκε με την παράταξη Καναβάκη. Συνεπώς οι άλλοι ψήφισαν τους δικούς της, αλλά εκείνη όχι! Δε σας θυμίζει τις μυστικές ψηφοφορίες του… “Κάτι ψήνεται”;
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button