Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

ΠΕΔ Στερεάς: Ξεκίνησε η διαδικασία συγκρότησης των Θεματικών Επιτροπών

Στην παρούσα φάση ορίστηκαν τα θεματικά αντικείμενα των Επιτροπών, καθώς και τα Προεδρεία τους. Τις επόμενες ημέρες θα οριστούν τα Μέλη των Επιτροπών, μετά από προτάσεις των Δήμων της Στερεάς.

 “Οι Θεματικές Επιτροπές είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία μας για την ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν την αυτοδιοίκηση και τη Στερεά Ελλάδα. Τα προηγούμενα χρόνια καταφέραμε, μέσα από τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στις Επιτροπές αυτές, να συγκεκριμενοποιήσουμε τα αιτήματα και τις προτάσεις μας και να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό εργαλείο διεκδικήσεων. Είμαστε η μοναδική Π.Ε.Δ., που διαθέτει μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση για την επόμενη μέρα της αυτοδιοίκησης και ουκ ολίγες φορές έχουμε λάβει τα εύσημα από την ΚΕΔΕ και από συναδέλφους αυτοδιοικητικούς από όλη τη χώρα.

Ξεκίνησε η διαδικασία συγκρότησης των Θεματικών Επιτροπών της Π.Ε.Δ. Στερεάς

Είμαι σίγουρος ότι οι νέες Θεματικές μας Επιτροπές θα συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει και θα συμβάλλουν στην επικαιροποίηση και στον εμπλουτισμό της πρότασής μας, για να συνεχίσει να είναι επίκαιρη και στοχευμένη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους καλή επιτυχία στο έργο τους και να δεσμευθώ ότι τόσο εγώ όσο και τα στελέχη της Π.Ε.Δ. θα είμαστε δίπλα τους για κάθε υποστήριξη, για κάθε συνεργασία“, αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νίκος Σουλιώτης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button