ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η λειψυδρία «χτυπά» το Ηράκλειο: Οι κεραυνοί επιδείνωσαν το πρόβλημα υδροδότησης σε πολλές περιοχές – Στόχος της ΔΕΥΑΗ η επέκταση των δικτύων (vid)

Η λειψυδρία «χτυπά» το Ηράκλειο: Οι κεραυνοί επιδείνωσαν το πρόβλημα υδροδότησης σε πολλές περιοχές – Στόχος της ΔΕΥΑΗ η επέκταση των δικτύων (vid)

Δεν έχουν νερό από την περασμένη Πέμπτη στις εργατικές κατοικίες του Κατσαμπά – Οι κεραυνοί προκάλεσαν πολλά προβλήματα στις γεωτρήσεις – Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση των βλαβών

Δεν είναι μόνο η λειψυδρία, αλλά και οι κεραυνοί, οι οποίοι επιδείνωσαν τα προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές του Ηρακλείου, καθώς η πτώση κεραυνών προκάλεσε λειτουργικά προβλήματα στο πεδίο των γεωτρήσεων στην περιοχή των Μαλίων το σαββατοκύριακο.

Σε Αλικαρνασσό, Κατσαμπά, Καρτερό, Καλλιθέα, Πρασσά και Αγία Αικατερίνη δημότες λένε το νερό νεράκι με την κατάσταση ωστόσο να είναι πιο δραματική στις εργατικές κατοικίες του Κατσαμπά, όπου οι κάτοικοι δεν έχουν νερό από την περασμένη Πέμπτη. Επιπλέον το σπάσιμο αγωγού στην περιοχή των Μαλίων επιδείνωσε το πρόβλημα, το οποίο τρίτωσε με τους κεραυνούς.

Λόγω των κεραυνών υπήρξαν λειτουργικά προβλήματα σε γεωτρήσεις για τις οποίες η ΔΕΥΑΗ συνεχίζει να καταβάλει προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, ενώ παράλληλα αναζητούνται λύσεις με φόντο τη λειψυδρία.

Στόχος της ΔΕΥΑΗ είναι η επέκταση των δικτύων της προς το Ρέθυμνο, ώστε σε κρίσιμες περιόδους να εξασφαλίζονται ποσότητες νερού για τις ανάγκες του Ηρακλείου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button