ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τον Βόλο και το Πήλιο – Αποκλεισμένες περιοχές και εγκλωβισμένοι οδηγοί (φωτό)

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι δυσοίωνες προβλέψεις των μετεωρολόγων που ήθελαν το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel να είναι καταστροφικό για τη Μαγνησία.

Από τα ξημερώματα ο όγκος του νερού που πέφτει είναι τεράστιος με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν κεντρικοί δρόμοι (Λαρίσης, Αθηνών, Περιφερειακή οδός) και να εγκλωβιστούν εκεί οδηγοί.

Η βροχή μισού έτους πέφτει σε μία μέρα. Δήμαρχος Βόλου και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην μετακινούνται μέχρι να ηρεμήσει το φαινόμενο.

Οδηγοί βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην περιφερειακή οδό στο ύψος του Πανθεσσαλικού σταδίου, αφού ο δρόμος πλημμύρισε, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε όσους χρησιμοποίησαν την οδό Λαρίσης και Γρ. Λαμπράκη.

Δύσκολη είναι η κατάσταση σε Αγριά, Πορταριά και Σταγιάτες, όπου παράλληλα με την καταρρακτώδη βροχή και τα πλημμυρικά φαινόμενα διακόπτεται η ηλεκτροδότηση κατά διαστήματα.

Η προσοχή έχει επικεντρωθεί στον χείμαρρο Κραυσίδωνα, ώστε να μην “σπάσουν” τα αντιπλημμυρικά έργα, καθώς έχει φουσκώσει από πολύ νωρίς το πρωί και το φαινόμενο θα συνεχιστεί μέχρι αύριο. Στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης.

Δείτε εικόνες:

Πηγή: thenewspaper.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button