Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Η Καβάλα Μπροστά: Μια δημοσιογράφος και ελεγκτής ασφαλείας στο Αεροδρόμιο της Καβάλας στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι η Μάρθα Πολίτου «συστρατεύεται ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Η ίδια συστήνεται με τα δικά της λόγια:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σπούδασα δημοσιογραφία στο «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» στην Αθήνα.

Από το 1996 έως το 2018 εργάστηκα ως δημοσιογράφος και συντάκτρια σε εφημερίδες και ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας. Σήμερα εργάζομαι ως ελεγκτής ασφαλείας στο Αεροδρόμιο της Καβάλας. Είμαι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ (Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης) τα τελευταία 20 χρόνια.

Διευρύνοντας συνεχώς το πεδίο των γνώσεων και δεξιοτήτων μου, μεταξύ άλλων, έχω επιμορφωθεί στο αντικείμενο «Οργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» του Πανεπιστημίου Αιγαίου (e-learning), έχω αποκτήσει πιστοποιητικό ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας ιδιωτικών επιχειρήσεων και άδεια ελεγκτή ασφαλείας αερομεταφορών και έχω εκπαιδευτεί στην υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς / χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Έχω δυο γιους, ο ένας είναι 23 ετών, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο δεύτερος 20 ετών, φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

«Πιστεύουμε ότι η πολύ σημαντική εμπειρία της στον χώρο της δημοσιογραφίας, η μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, η δυναμική και πολύπλευρη προσωπικότητα, η εργατικότητα,  η καθαρή πολιτική σκέψη, το πηγαίο χιούμορ, οι πολύτιμες γνώσεις που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια από την εργασία της σε νευραλγική για τον τουρισμό θέση στο αεροδρόμιο της πόλης μας και η μεγάλη αγάπη της για την Καβάλα καθιστούν τη Μάρθα Πολίτου πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, μέσα από μια διαφορετική προβολή της Καβάλας και των Φιλίππων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Μάρθα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button